zolco Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Zdravím!Chcem sa spítať či by som vedel premontovať novšie budíky do môjej 406 ky.Ja tam mám ešte staré budíky zn:Jaeger, ateraz by som tam chcel dať Sagemky,ale Sagemky majú zvlášť aj hodinky na meranie tlaku oleja,a moje ešte nie.Budú mi ukazovať tlak oleja? Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 ty máš konektory nemux a tam mux nedáš mají jen 1 konektor a budíky neukazují tlak oleje ,ale jen teplotu!! Citovat
zolco Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Nahodil som tam budíky,fungujú,len neukazujú hladinu oleja.Dalo by sa dorobiť to čidlo?Ešte taký menší problém,v počítadle na kilometre,display neukazuja celú jednotku,len do polovice. Citovat
čakom Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 jsou dva druhy ukazatelu oleje. jeden ukaze hladinu oleje ted nevim jestli před nebo po startu a pak ručička padne na nulu a budík nic neukazuje. druhej typ ukaže hledinu oleje jak prvni typ ale potom ukazuje teplotu Citovat
foxo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 ja mam taky typ, ze ukazuje jen teplotu oleje. Hladinu ukazuji kockate kulicky na stredovem displeji, kde po chvili naskoci normalne udaj s kilometrama... edit: \"kockate kulicky\", to je vyraz, co? [upravil dne 4/3/12 14:08 od foxo] Citovat
zolco Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 Aha,tieto skočily hore,a spadli dole,lenže ja tam nemám žiadné čidlo, čo by niečo meralo.Mám tam len čidlo na kontrolku. Citovat
čakom Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 foxo: ale ty mas novej model. tam je to uplne jinak zolco: a viš kde to čidlo ma byt? Citovat
punkac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 čidlo je u 2,1TD ze předu olejové vany - prostě strana naproti výpusti, ten šroub na čidlo je menší čidlo musíš dát pouze origo, stojí asi 2000 Kč !!!! sám jsem si to dodělával Citovat
zolco Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Sú tam napichnute dve zástrčky na umelom držiaku? Citovat
punkac Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 čidlo na olej má dvoupinový konektor světlemodré barvy jako je čidlo teploty vody pro budíky, stačí zapojit jen jeden pin (já dráty neměl a musel jsem je dotáhnout) Připojuje se to na ten, kterej po zahřátí snižuje svůj odpor vůči zemi (kostra čidla) Ten druhej pin je, já nevím na co . Ten další třípinovej konektor pravděpodobně slouží k čidlu hladiny v nádobce ostřikovačů. Prostě zkontroluj jestli máš v tom konektoru drát číslo 412, který by měl končit na pozici 9 ve žlutém konektoru budíků, není tomu tak, musíš ho jako já dotáhnout Kdyby sis chtěl dodělat čidlo vody v ostřikovači, hledej drát 409 na pozici 6 žlutého konektoru budíků, kterej končí na žárovce v budíkách, bacha nebývá osazena U těch ostřikovačů jsem si to dorobil po svém, protože to origo čidlo je na hovno tu si pročti, je tam návod na stavebnici, v nějakém odkaze ode mě, napájení žárovičky jsem řešil přes relátko Citovat
zolco Odesláno 6. březen 2012 Autor Odesláno 6. březen 2012 Ok,nemá niekto rozobraté takéto bidíky sagem?Potreboval by som diasplay na počítadlo kilometrov. Citovat
zolco Odesláno 10. březen 2012 Autor Odesláno 10. březen 2012 To olejové čidlo ide na miesto klasického? Citovat
comm Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 ja chcem budik aj steplotou oleja!!!!!!!!!!!!!!§ nema to niekto Citovat
zolco Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 Vie mi prosím niekto odfotiť to čidlo tlaku ktoré treba vymeniť alebo domontovať?Vopred ďakujem,za vašúu námahu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.