nokiov Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Zdravim všecky. Měl bych dotaz. Jak dlouho může být peugeot uplně odpojen od baterie.?známý z práce říkal že vycukl z auta (FORD) baterku a asi za hodku ji vracel ale auto nenaskočilo. Ve fordu mu museli nahrát znovu software řj. tím jak bylo auto odpojeno tak se vše vynulovalo a vymazalo. Tak mám dotaz jak je to u peugeotu jak dlouho muže být odpojen aby pak nebyly problémy? Citovat
Marcel00 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 ja som mal moje auto bez baterky asi 10 dni... po vrateni baterky nazad vsetko ok ziadny problem... Citovat
P607Olda Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 To je velká neznámá. Někdy auto zlobí i po těžkém startu, kdy napětí chvilkově kleslo. Jindy nevadí ani dlouhá doba. Jestli chceš být bez problémů, tak to nezkoušej, případně auto během výměny podepři napájení jinou baterkou. Po připojení baterie se má nechat auto 10 sekund \"načíst\", teď nevím, jestli před nebo po zapnutí klíčku. Citovat
komiros Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 U peugeota to mám vyzkoušený nic to neudělá, akorát musíš nastavit znovu hodiny, ostatní se načte samo po zapnutí klíčku, teda aspoň u P 307 po facelitě to tak je. Citovat
nokiov Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 přesně ten typ si teď nevzpomenu ale řj se mu uplně vymázla a muselo se to ve fordu znovu vše prý nahrát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.