Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

VF31CKFXT51567355.pdf

prodám pežota 106 í benzín.RV 96,97.STK do 5 měsíc ROK 2013.auto je bez koroze.garážované.auto má servo,EL okna,šíbr,centrál na dálku,autorádio,2x,erbek,laděnej vejfuk,nové brzdy,nová spojka,dělaná zadní náprava vše po go,servisný kniha vedena do roku 2006.jezdí velmy krásně tiše nic netluče nehučí.jezdí jak má.ekodaň zaplacena takže převod jen 800kč.auto jen sednout a jezdit bez problémové auto.malá spotřeba super auto do města a tak dále.k viděný kdy koly v plzni.prosím volejte na tohle číslo.603553798.cena auta je 17000kč

já teda nevim, ale je asi mizivé procento lidí, kteří dají nové brzdy, spojku, udělaji GO zadní nápravy a pak to hodí do placu za 17 litrů :myslim

Odesláno

jaj no to jsem tatar :D omlouvam se nevsiml jsem si ze jsi to udelal. Jak rikam jsem na mobilu a na displeji

4*5cm sem to prehlidl ze to je pdf a ne odkaz na inzerat.

Odesláno

tak jsem se na něj byl podívat a nemá najeto 130tis ale 180tis ... Kolik vydrží takovej motor? Rozvody jsou tam prý před 2tis a že tam jsou komplet nový brzdy, repas nápravy atd. to co tam psal

Odesláno

hele to je tezky tohle zjistit nový brzdy zjistíš pohledem ale rozvody těžko nepoznáš jestli jso uvyměněný komplet nebo ne když vymění řemen a zbytek nechá tak to nepoznáš takže bych asi řešil stejně jejich výmenu.

Odesláno

YamahaR1 : Souhlasim s Jimmym a MyP106. Když se o motor staráš, měl by vydržet krásně 300 tisíc. Brzdy zjistíš pohledem nebo po hmatu a rozvody bych nechal udělat znovu. Prostě když koupíš ojety auto, tak se rozvody dělají vždycky :) A to, že je udělanej repas nápravy je dobře. Aspoň ušetříš 5-8 papírů :) (jestli je teda fakt udělanej)

Odesláno

tak sjem tam zase byl, a z chlápka vypadlo že auto je v polopřevodu že ho ještě nemá na sebe...

Jak to bude s přihlášením? Když to měla nějaká ženská, ta to dala do polopřevodu a já teďko uzavřu kupní smlouvu s někým kdo v papírech nikde není tak na to mi přece nic nevystaví a nezaregistrujou ne? Bych musel mít kupní smlouvu s předešlou majitelkou?

Odesláno

Já měl něco podobnyho s motorkou. Kupoval jsem od chlápka, kterej nebyl napsanej v TP, ale byl tam původní majitel. Měli to udělany tak, že původní majitel mu napsal papír, že mu svěřuje plnou moc. Po koupi jsem akorát musel poslat velkej TP původnímu majiteli, aby šel motorku odhlásit na jejich úřad a já jsem si ji potom u nás na úřadě přihlásil. Zkus si zjistit, jestli by to tak taky nešlo a jestli nemá ten prodávající ještě nějákej kontakt na původního majitele (telefonní číslo, email) jinak bys musel psát dopis a to trvá pravda trochu dýl.

Odesláno

Víš jak se pán jmenuje? napiš mu prosím tě ať ti pošle scan VTP a kopii kupní smlouvy.

pokud by on byl napsanej ve VTP jako osoba na kterou je vuz odhláseny a ty bys snim sepsal kupni smlouvu tak ti to v pohode prepisou horsi bys to mel kdyby byl jen dalsi osobou ktera auto vlastnila a nebyl zapsany ve VTP pak bys musel a) mít veskere kupni smlouvy (obavam se ale ze uredne overene podpisy) s majiteli kterí nejsou zapsaní ve VTP

b) posílat TP aby to kazdy nechal prepsat na noveho majitele.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...