Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 by Lukáš - mazlík je prodán :(

Recommended Posts

Odesláno

Pánové, a dámy, rád bych Vám představil svého Puga.

Peugeot 307 2.0i SPORT

- výkon 100kW

- rok výroby 2002

- najeto 143 000km

- interiér je v kůži

- vyhřívané zrcátka i sedačky

- automatická klimatizace

- 16\" ALU kola, v TP mám zapsané i 17\" kola

- 6x airbag, ABS, centrální zamykání, el. okna, el. zrcátka, ostřikovače světlometů...... A tak dále, je toho hodně.

Auto má nějaké kosmetické vady, ale jsou minimální. Zatím jsem objevil jen 2 důlky na spolujezdcových dveří. Interiér je krásně zachovalý, neponičený.

A jízda? Skvělá, nikde nic netluče, auto netáhne na stranu, žádné zvuky taky nedělá.....a zážitek z jízdy je skvělý.

Možná na něco časem přijdu, co je špatné, ale hold nekupuji nové auto, musím s tím počítat.

A takhle vypadá, když jsem ho koupil. Nafoceno cestou domů...

53206094.jpg

81823830.jpg

45266394.jpg

36427328.jpg

78224542.jpg

54976909.jpg

23259065.jpg

75064165.jpg

14014964.jpg

65344083.jpg

82077271.jpg

A poradil by někdo co s touhle \"vycpaninou\" ? Jestli se dá někde koupit nová, nebo jak ji opravit, moc se mi to nelíbí.

96308801.jpg

A motor, tam začnu s úpravami asi jako první. Nějaké ty barvičky a možná se pustím i do interiéru. Extreriér je trochu finančně náročnější, ten nechám na léto...

[upravil dne 25/1/13 23:34 od Lukáš_307]

Odesláno

Díky kluci...

Jinak objednal jsem si rozvodovou sadu Gates a vodní pumpu Meyle. Pak olejový, palivový, kabinový, vzduchový filtr, vše od firmy Mann. A ještě klínový řemen, Gates.

Snad to bude dobré... Výměna je naplánovaná někdy na příští týden v sobotu :) už se těším... A samozřejmě výměna oleje :)

Odesláno

Tak táhne to skvěle, když jedu těch 120kmh, tak mi to ani nepřijde, jede to fakt skvěle. A spotřebu mám 8/9l na 100km, ale spíše kolem těch 8l, jezdím slušně :) ale jak tomu přihulím, tak těch 10l není problém.

Odesláno

No mě by taky zajímalo, jak ten dvoulitr cloumá tím malým třidveřákem. :papa Jel jsem v šesti lidech do Rakouska a motor to nepoznal, zrychlení ve 150km je skvělé. Ať slouží bez poruch.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nějaké aktualizace:

- zatím beze změny, auto stále nepojízdné, resp. není nikdo kdo by mi udělal rozvody

- chystám se na kompletní údržbu interiéru, od vyčištění až po údržbu elektroinstalace a tak

- taktéž plánuji zajet na wapku

A o prázdninách se začnu šťourat ve \"stylingu\" :)

A mám problém, pořád se mi píšou hlášky:

Airbag Fault

Automatic light fault

Automatic wiping fault (nebo něco podobného, už nevím)

A diagnostika neukázala žádný problém, ani jiné vady, prostě nic.. :( Věděl by někdo jak tyto chyby co nejlevněji odstranit? Jinak světla se mi po nastartování samy rozsvítí, ale nerozsvítí se mi přístrojovka a nic v interiéru, musím vždy otočit páčkou o dvě polohy, jde nějak nastavit ať se vždy rozsvítí i kompletní interiér (přístrojovka, klima, apod.)? A nebo nějaké automatické rozsvícení při nízké viditelnosti? Děkuji :)

[upravil dne 22/3/12 16:09 od Lukáš_307]

Odesláno

\" Jinak světla se mi po nastartování samy rozsvítí, ale nerozsvítí se mi přístrojovka a nic v interiéru\"-

ty světla to tak má být protože máš aktivované denní svícení rozsvítí se ti světla (s dálkovýma jde jenom probliknout) a vše v interiéru je zhasnuté. a až když je tma tak si manualně rozsvítíš světla a tím rozsvítíš i vnitřek a můžeš používát dálkové světla.

automatic wiping - to je senzor (automat světel)

Odesláno

No, někdo mi říkal, že tam automat není :( jak zjistím jestli je nebo nee?

EDIT: řešení přes SZ

[upravil dne 22/3/12 17:06 od Lukáš_307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...