lukaro Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 Pánové, a dámy, rád bych Vám představil svého Puga. Peugeot 307 2.0i SPORT - výkon 100kW - rok výroby 2002 - najeto 143 000km - interiér je v kůži - vyhřívané zrcátka i sedačky - automatická klimatizace - 16\" ALU kola, v TP mám zapsané i 17\" kola - 6x airbag, ABS, centrální zamykání, el. okna, el. zrcátka, ostřikovače světlometů...... A tak dále, je toho hodně. Auto má nějaké kosmetické vady, ale jsou minimální. Zatím jsem objevil jen 2 důlky na spolujezdcových dveří. Interiér je krásně zachovalý, neponičený. A jízda? Skvělá, nikde nic netluče, auto netáhne na stranu, žádné zvuky taky nedělá.....a zážitek z jízdy je skvělý. Možná na něco časem přijdu, co je špatné, ale hold nekupuji nové auto, musím s tím počítat. A takhle vypadá, když jsem ho koupil. Nafoceno cestou domů... A poradil by někdo co s touhle \"vycpaninou\" ? Jestli se dá někde koupit nová, nebo jak ji opravit, moc se mi to nelíbí. A motor, tam začnu s úpravami asi jako první. Nějaké ty barvičky a možná se pustím i do interiéru. Extreriér je trochu finančně náročnější, ten nechám na léto... [upravil dne 25/1/13 23:34 od Lukáš_307] Citovat
pipistrel Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 fajne sedacky a inak ta vycpanina nova stoji 100 evri:o [upravil dne 1/3/12 17:49 od pipistrel] Citovat
davidekcz Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 :super Ať slouží a spoustu kilometrů bez nehody Citovat
anthraX306 Odesláno 1. březen 2012 Odesláno 1. březen 2012 tak ty sedačky jsou TOP jinak tě vítám a taky přeju hodně štastných km ! Citovat
lukaro Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Díky kluci... Jinak objednal jsem si rozvodovou sadu Gates a vodní pumpu Meyle. Pak olejový, palivový, kabinový, vzduchový filtr, vše od firmy Mann. A ještě klínový řemen, Gates. Snad to bude dobré... Výměna je naplánovaná někdy na příští týden v sobotu už se těším... A samozřejmě výměna oleje Citovat
bl@cker Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 strasne by me zajimalo jak ten 2 litr jede, mam jen 1.6,nekdy bych chtel zkusit ten rozdil, kolik to papka pri normalni jizde? Citovat
salino33 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 mna by tiež zaujimala spotreba moja 1.6 papá 7l.na 100km Citovat
lukaro Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Tak táhne to skvěle, když jedu těch 120kmh, tak mi to ani nepřijde, jede to fakt skvěle. A spotřebu mám 8/9l na 100km, ale spíše kolem těch 8l, jezdím slušně ale jak tomu přihulím, tak těch 10l není problém. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 No mě by taky zajímalo, jak ten dvoulitr cloumá tím malým třidveřákem. Jel jsem v šesti lidech do Rakouska a motor to nepoznal, zrychlení ve 150km je skvělé. Ať slouží bez poruch. Citovat
lukaro Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Díky zatím jsem nadšený a spokojen... A zrychlení a tah je dobrý. Citovat
lukaro Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Nějaké aktualizace: - zatím beze změny, auto stále nepojízdné, resp. není nikdo kdo by mi udělal rozvody - chystám se na kompletní údržbu interiéru, od vyčištění až po údržbu elektroinstalace a tak - taktéž plánuji zajet na wapku A o prázdninách se začnu šťourat ve \"stylingu\" A mám problém, pořád se mi píšou hlášky: Airbag Fault Automatic light fault Automatic wiping fault (nebo něco podobného, už nevím) A diagnostika neukázala žádný problém, ani jiné vady, prostě nic.. Věděl by někdo jak tyto chyby co nejlevněji odstranit? Jinak světla se mi po nastartování samy rozsvítí, ale nerozsvítí se mi přístrojovka a nic v interiéru, musím vždy otočit páčkou o dvě polohy, jde nějak nastavit ať se vždy rozsvítí i kompletní interiér (přístrojovka, klima, apod.)? A nebo nějaké automatické rozsvícení při nízké viditelnosti? Děkuji [upravil dne 22/3/12 16:09 od Lukáš_307] Citovat
wojtěch Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 \" Jinak světla se mi po nastartování samy rozsvítí, ale nerozsvítí se mi přístrojovka a nic v interiéru\"- ty světla to tak má být protože máš aktivované denní svícení rozsvítí se ti světla (s dálkovýma jde jenom probliknout) a vše v interiéru je zhasnuté. a až když je tma tak si manualně rozsvítíš světla a tím rozsvítíš i vnitřek a můžeš používát dálkové světla. automatic wiping - to je senzor (automat světel) Citovat
wojtěch Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 fault = chyba a funguje ti automat na stěrače?? Citovat
lukaro Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 No, někdo mi říkal, že tam automat není jak zjistím jestli je nebo nee? EDIT: řešení přes SZ [upravil dne 22/3/12 17:06 od Lukáš_307] Citovat
lukaro Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 No, jsem na novém bytě, a auto stojí daleko ode mě... Já si zajdu pro doklady k večeru a pošlu ti VIN Citovat
shark734 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 podla fotiek to vyzera, ze dazdovy senzor nemas...tipujem ze ti menili okno a dali tam lacnejsie Citovat
lukaro Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 No, auto vím kdo měl a čelní sklo bylo měněné, bylo prasklé, ze zimy... Ale to je rok zpátky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.