SuriK Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 nikto nevie c to moze byt? vsetko zamkne aj odomkne ale ked po niekolkych hod pridem k autu tak je skoro vzdy otvorene nechapem Tiež sa mi to stalo už asi 5 krát, ale nikdy som si nebol istý, či som ho pred odchodom zamkol... Možno sa mi stlačilo tlačidlo odomknutia, ako som si dal kľúče do vačku, no neviem... Baterkou to určite nieje.. A inak hoši, aj Vám zatrúbi klakson keď zamknete \"druhý krát\"? Pod pojmom druhý krát mám na mysli, že zamknem diaľkovým, zámky zacvaknú, zamknem dialkovým druhý krát, niečo tiež cvakne, ale nie zámky (asi mám to super zamykanie) ale popritom zatrúbi krátko klakson.. Neviem či si to dal namontovať predchádzajúci majiteľ, alebo je to od základu sériové nastavenie P 307? Už sa mi stalo pár razy že som ponáhľal k autu a namiesto odomknutia som stlačil zamknutie pri už zamknutom aute a skoro som zinfarktoval. : Citovat
Judes Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Ak sa náhodným stlačením stlačí tlačítko odomknutia a neotvoríš niektoré dvere tak sa auto po niekoľkých sekundách znovu uzamkne (ak to máš origo). Ak po uzamknutí auta stlačíš uzamykacie tlačítko ešte raz do cca 5 sec. a počuješ znovu cvaknúť vo dverách tak máš to superuzamykanie (odpájajú sa tiahla vnútorných kľučiek). Ak prídeš ku autu po dlhšom čase a stlačíš uzamykanie, ak máš auto uzamknuté to je funkcia \"Lokalizácia vozidla\". Napríklad odstavíš auto na veľkom parkovisku a potrebuješ ho pohľadať, rozsvieti sa vnútorné osvetlenie a začnú blikať smerovky (aspoň v mojom prípade) ti to máš možno napojené aj na klaksón. Citovat
DanculD Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Mne to tiez trubilo pri druhom zamknuti, tak som to dal zdeaktivovat cez diagnostiku. Citovat
kranky Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Ak po uzamknutí auta stlačíš uzamykacie tlačítko ešte raz do cca 5 sec. a počuješ znovu cvaknúť vo dverách tak máš to superuzamykanie (odpájajú sa tiahla vnútorných kľučiek). no neviem, mne to tiez cvakne ale superuzamykanie nemam, to podla mna v mojom pripade cvaknu motorceky na dotiahnutie neuzatvorenych okien.... Citovat
Judes Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Stačí vyskúšať, nechaj otvorené okno zatvor dvere a auto uzamkni, potom stlač ešte raz (do tých 5 sec.) a skús otvoriť dvere vnútornou kľučkou. Ak to superuzamykanie máš, nepôjdu ti otvoriť dvere. Citovat
Judes Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Tak som Vám to našiel. Podľa užívateľskej príručky autá vybavené superuzamykaním (týka sa to modelu 307) sa superuzamknú hneď na prvé stlačenie tlačítka na kľúči, druhým stlačením sa superuzamykanie deaktivuje a auto je len klasicky uzamknuté (vonkašie kľučky) . Uzamykanie Peugeot 307 SW..pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.