Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s teplotou

Recommended Posts

Guest Kamik-N
Odesláno

Koukal jsem do starších vláken a nikde se neřešil můj problém.

nastartuji nebo otočím klíčkem a jde mi na plno sahara a na budiku lítá teplota od 70-do max jen tak. auto jede normálně atd. nikdy se mi nepřehřálo z ničeho nic začal dělat tento problém

Odesláno

Tak jsem zkusil jen napojit nové čidlo teploty a dělá to stále i když odpojím čidlo, může být problém v řidicí jednotce?

Odesláno

Termostat se mi zdá jako blbost, protože když bych měl špatnej termostat tak by mi to netopilo a nebo přehřívalo

Odesláno

ked je vsetko blbost,tak uz potom ostava len diagnostika a tam mozno zistia,ze kde je problem a ci v RJ. Zelene cidlo teploty sa normalne sprava tak,ze ak je motor nastartovany(studeny) a vytiahnes konektory,musi do cca 10sek. spustit sahara.zapnes spat a musi vypnut. Pozrel si,vycistil,vystriekal kontoxom(cimkolvek) vsetky konektory v motore? Je to to najednoduchsie a treba tym zacat.

Odesláno

Já když dám zpět relé tak otočím klíčkem a rozběhne se mi Sahara jak pitomá aniž by startoval, Motor je studený upozornuji a neprehriva se, měl jsem čidlo teploty nový zasunul jsem ho do konektoru a melo by ta rucicka spadnout na nulu a nehýbat se, ale i když jsem to zapojil tak to porad lítá 70-> max sem tam, diagnostika mi asi tuto chybu nenahlasi když mi nesvítí kontrolka motoru ?

Odesláno

Já to zítra napojím po noční tak zítra dám vedět, ona se ta sahara roztočí kvůli tomu problému, na relé jsem koukal a je dobré

Odesláno

Diagnostika nic nehlásí :-( Tak už nevím kde je zakopanej pes,

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá elektr. schéma K řídící jednotce motoru HDi byl bych vděčnej já zkusím jít ještě po kabelu, jinak máte ještě jiné nápady co by to mohlo dělat?

Odesláno

Vyřešeno bylo to řídicí jednotkou, objednal jsem jinou jednotku a ejhle problém byl vyřešen.

P.S. je tu někdo z Plzně nebo z okolí kdo by mi přenastavil tu novou řídicí jednotku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...