crazybiker Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Ahoj ludia, zajtra si idem pre xantiu a zabudol som na trocha mensi problem, na xantii je vakuova/podtlakova pumpa uz na hlave(taketo) ,ale doma mam motor kde je este stara pumpa,ktoru pohana remen(vid tu).Da sa nahodit na stary motor novy system? Jasne,urcite sa da, ale ci treba menit aj vacku a ked ano pasuje aj z td??? Dikyyy Citovat
crazybiker Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 ,proc? hlava je stejna, miesto preto ma.Je to zvlast cast,mozno by som pohladal a doma nasiel , zajtra mi dovezu jedno vozidlo tak sa pozriem nato.... Zeby ostava menit komplet hlavu? Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 hlava starého typu není stejná, není tam vůbec příruba pro upevnění nového typu vakuového čerpadla Citovat
crazybiker Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 Tu prirubu drzia 2 sroby, to sa da zhodit, a potom je samotna hlava ta ista (td/d). Pre info foto hlavy 1,9TD(s new vaku.) http://images.gasgoo.com/MiMgIzgxNzY0MjEwMA--/auto-part-cylinder-head-peugeot-405-1-9td.jpg je to to iste,foter mal rozdrbanu hlavu z TD, tak som to rozobral a tiez sa dala ta priruba odmontovat, a pak co mam doma hlavu zo stareho hladkeho ma tam aj 2 zavity na sroby, len asi ta vacka musi tiez na vymenu :-( co je uz vacsi problem..... Zajtra budem mat doma jumpy a aj xantiu, tak to rychlo zhodim a prirovnam pofotim, netvrdim na 100% ze to tam bude sediet, ale na 80% sa to nejak da spravit..... Takze som hladal a mam dalsiu foto s odmontovanou prirubou a aj vdieit ze je tam zarez na tu vakuovu,takze ako som pisal vysie asi vackovka musi ist tiez na vymenu....http://www.vitobello.it/public/offerte/DHX%20008.jpg Tak nastava dalsia otazka, je stejna vacka z diesel a z TD? Takze,ak to je jak pri fordoch tak vacka je stejna, uz sa len modlit nech to ma v poriadku vacku(je po praksnutych rozvodoch) [upravil dne 28/2/12 20:08 od crazybiker] [upravil dne 28/2/12 20:08 od crazybiker] [upravil dne 28/2/12 20:11 od crazybiker] Citovat
crazybiker Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Takze xantiu som dotiahol domov, idem si lahnut a cez den sa nato kuknem.... Citovat
crazybiker Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Takze, da sa vymenit na 100% potrebujeme k tomu kompletnu vakuovu(aj ta priruba co ide k hlave) potrebujeme vymenit aj vacku, ale ak je niekto sikovny prisposobit.....Ak by mal niekto zaujem pofotim, mam tam teraz 3 motory rozobrate Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.