JendaB Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Cim muze byt zpusobeny praskani od leveho predniho kola, ten zvuk se podoba rannimu odtrzeni brzd kdyz pres noc nechate zatazenou rucni brzdu. Co jsem se na to zameril tak to dela pouze za jizdy a kdy z zatacim do prava pripadne je tim smerem natoceny. Citovat
MatrixChose Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Co vrchní uložení tlumičů. Zastav na místě a toč volantem. Citovat
Mišák406 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 taky mi to nedávno dělalo, taky na levým kole a to ložisko nahoře bylo v háji. moje příznaky byly, že když jsem jel pomalu, třeba po parkovišti a zatáčel jsem volantem, tak jsem slyšel takové jakoby cvakání (lupání). Jestli to je to ložisko tak je to hezky vidět když ti někdo točí pomalu volantem - ta pružina se jakoby zadrhává. Více info zde: návod na opravu je v oddělení Servis [upravil dne 28/2/12 14:00 od Mišák406] Citovat
JendaB Odesláno 29. únor 2012 Autor Odesláno 29. únor 2012 Horní uložení jsem dělal nedávno ale bohužel mezi tím jsem měl menší nehodu kdy jsem narazil do obrubníku. Mišák406: No to bude ono. Citovat
domena Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Mel jsem to sami a delal to brzdovy kotouc.Byla na nem mala prasklina. Citovat
JendaB Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 No těžko říct v servisu nic nenašli, a je problém že to občas dělá a pak to zase samo přestane. Citovat
ShW Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Ahoj, měl bych obdobný problém, ikdyž trošku jinačí. Je to asi tak měsíc co jsem měnil přední tlumiče, pružiny, 2x sada upevnění předního tlumiče (kompletní) + misky. A teďka zničeho nic, většinou pouze při manévrování na místě nebo parkoviště je uvnitř auta slyšet z pravého vrchního uložení zvuky jako když drhnout dvě gumy o sebe. Není to přeskakování/praskání pružiny. Nemá někdo nějaký nápad co by to mohlo být? Díky za nějaké tipy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.