Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prave kvuli tomu jsou vyvedeny od pojistek 2 káble, jeden jde prez regulaci a vede na budiky, a druhej bez regulace a jde na cudle atd..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

...

Az bude cas, mrknu se i na tohle. Ty to ale asi vís ne? kterej kábl to je. tak to napiš.

Jinak mě se každej čudl podsvicuje jinak, protože bud to je v něm nějak pochroumaný, nebo jinak zarovka zakrytá tim časem se to už asi vysvítilo. Pro jistotu některý nejsou moc vidět vůbec

[upravil dne 11/3/12 11:55 od antik]

Nevím to. Podle mě to jeden kabel není. Já jich musel přerušit několik.

Ano, každý svítí jinak, protože jsou tam barevný krytky a žárovky jsou v čudlíkách většinou už skoro černý od věčného svícení.

Mám originál regulaci a regulujou se jen budíky.

Děkuji Ti. Aspoň někdo se našel a mrknul na to.

O to jsem tu žádal několikrát.

Až tak mě to ale nepotěšilo, myslel jsem si, že se při originál regulaci regulují i čudlíky...

A podsvětlení panelu topení se Ti reguluje nebo taky nereguluje?

Odesláno

regulují se pouze osvětlení budíků, hodiny se ztlumí při zapnutý světlech, ale na mez kdy bych byl radši aby to svítilo více. takže se tomu budu věnovat a najdu jak ztmavení hodiny vypnout a regulovat to třeba tim od budíků.

Jinak NIC JINÉHO se nereguluje.

[upravil dne 17/4/12 14:31 od antik]

Odesláno

Děkuji Ti. Aspoň někdo se našel a mrknul na to.

O to jsem tu žádal několikrát.

Až tak mě to ale nepotěšilo, myslel jsem si, že se při originál regulaci regulují i čudlíky...

A podsvětlení panelu topení se Ti reguluje nebo taky nereguluje?

Na to topení mrknu, teď už si zas nejsem jistý, možná, že i to se reguluje. A také jsem si původně myslel, že se regulují i čudlíky...

Odesláno

Ja mám ten reostat na dvoch autách (obe 1,9 SRi ) a reaguje prístrojovka, osvetlenie popolníka, osvetlenie zapaľovača a podsvietenie ovládania kúrenia.

Vypínače sťahovania okien neviem lebo som zistil že ani jeden nesvieti. :D

Odesláno

Vypínače stahování oken se nedaj regulovat,protože žárovička je napojena jinak.

[upravil dne 18/4/12 18:24 od antik]

Odesláno

Potvrzuju Pastorkovo tvrzení, že se reguluje i podsvícení topení. Osvětlení spínačů oken je napojeno na napájení oken, takže to svítí, ikdyž světla nejsou rozsvícena, tak je jasný, že ty se neregulujou :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže v originále i topení, tak to by mě zajímalo, jak to nejjednodušeji předělat u auta bez regulace. Obávám se, že to fakt bude mít jinou kabeláž...

Osvětlení vypínačů oken - podle mě je to napojené na dveřní spínače - tehdy u mk405 jsem si všiml, že se vypínač rozsvítil po otevření dveří a šli okna stáhnout, a nemusel být klíček ve spínačce...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...