Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Může mi někdo poradit prosím potřebuji vyměnit zadní destičky,rozebráno v pohodě jen mi nejdou zastrčit válečky abych mohl dát nové destičky není v tom nějakej fígl jak na to dík za radu

Odesláno

Musel jsem celej třmen vyndat a upnout do svěráku a potom to šlo dobře.Přesně jak píše 00stevo00 stlačit a otočit s ním.Musíš ho zatočit co nejvíc dovnitř

Odesláno
Musel jsem celej třmen vyndat a upnout do svěráku a potom to šlo dobře.Přesně jak píše 00stevo00 stlačit a otočit s ním.Musíš ho zatočit co nejvíc dovnitř

presne tak....bez zveraka si strateny

Odesláno

presne tak....bez zveraka si strateny

a jak jsi ho tam upnul do svěráku
Odesláno
no normalne.....najlepsie je mat taky mensi zverak....upnes ho, pomaly tocis s valcekom a dotahujes sverak, aby si valecek vosiel do vnutra
Funguje to přesně tak jak říkáš dík za radu
Návštěvník
Odesláno

Jestli to počká do zítra, tak v každý dílně maji přípravek na zatlačení brzdovýho válečku. Práce na půl minuty - jistě by i to někde třeba za úplatu půjčili.

h1102.JPG

Odesláno

já taky třmen nesundavám, dělám to na autě...stačí na to plocháč s dírou na šroub, šroub a matka...pomalu matkou tlačím šroub na válec a pootáčím kleštěma a jde to úplně v poho...žádné sraní s mladou paní :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...