Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak co máte všichni umyto a naleštěno?? :D ja aby se teda neřeklo tak jsem svoje auto taky radši umyl...abych neměl zas nejšpinavější auto :)

Jinak přijedu teda coupe tak mě snad poznáte :D

[upravil dne 17/3/2012 11:43 od John]

Odesláno
hele co budete mít za auta? abychom se poznali:D:D:D

Zelená 206 2x prosím :D moje s klubovkou na vratech a predním rámečkem SPZ :roker

Odesláno

Tak uz jsem doma asi jako jeden z prvnich.Musel jsem driv a bohuzel jsem nestihl bowl.Neva snad priste.Jinak pocasi uplne supr a zase znam dalsich par lidicek vcetne predsedy :D.Ucast taky dobra, ale je pravda, ze nas mohlo byt o chloupek vic.Uz se zase tesim na dalsi Vysočinu.Jak teda dopadl ten bowl?

Odesláno

Jo chlapáci vzhledem k tomu, že jsem hlava děravá a samozřejmě, že jsem si nevzal foťák, tak bych chtěl poprosit lidi co měli foťák ať mi zašlou nějaké foto na mejla...díky moc

Odesláno
Jo chlapáci vzhledem k tomu, že jsem hlava děravá a samozřejmě, že jsem si nevzal foťák, tak bych chtěl poprosit lidi co měli foťák ať mi zašlou nějaké foto na mejla...díky moc

Nejen pro tebe je vše na webu :)

EDIT: Nová adresa galerie :)

http://peugeot-club.ChouLu.net//19_minisraz_vysociny_PC/

Pokud by jsi měl zájem o fotky ve vysokým rozlišení,tak ti je můžu zabalit a hodit někam na hosting :)

[upravil dne 17.3.12 23:42 od ChouLu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...