Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. mini sraz Vysočina 20.8.2011  

1. 1. 19. mini sraz Vysočina 20.8.2011

• volím klasiku, chci do Rebel-u
      1
    • volím změnu, chci do Fabriky
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pro lepší přehlednost sem dávám upřesnění programu. Pokud budete mít jakýkoliv problém týkající se srazu, volejte na 774 894 582. ;)

PROGRAM:

14:30-15:00 = sraz na náměstí v Havlíčkově Brodě (snad se všichni vejdem, případně pořešíme alternativní parking)

15:00 = přesun do kavárny na kafíčko a něco sladkého (doporučuji místní \"specialitu\", italskou bílou čokoládu :D )

17:00-17:30 = přesun do bowling&pizzerie Fabrika na nějakou tu tamní pochutinu.. (http://www.fabrika-pizza.cz/)

19:00-20:30 = přesun od stolu na bowling (dobrovolné :D ), zamluvené máme dvě dráhy takže se podle zájmu nějak prostřídáme.. ;)

Odesláno

Pe.Tr: něco vymyslím..;) kolik to vlastně bylo 5 s jednim? :)

davidekcz: dej si hledat na mapě Havlíčkovo náměstí 180, Havlíčkův Brod.. tam najdeš kavárnu, mě se to nedaří z map nějak dostat..:)

Odesláno

Tak co hoši,jak jste na tom chystání plechovým milačku na sraz?Já už to mám za sebou:aut Včera jsem byl v myčce,dneska jsem ho vysál,naleštil plasty,naipregnoval kůži a pořádně jsem kupéčko vyvoněl:D,ale podle počasí,tak to vidím,že minimálně ještě jednou pojedu do myčky,těsně před srazem to bude ideální :)

Odesláno
To jsem ašel taky neboj :) a když zadáš přímo tu adresu tak se ti ukáže i ten baráček :) ale nechce se mi to sem házet :D jen jsem se chtěl ujistit :D

koukám,že máme podobnou náladu v profilu :D Taky tvůj první sraz?

Odesláno

No priznam se, trosku jsem se opicil po tobe, abych delal reklamu :D no peugouta mam mesic a prvni auto od nej v zivote,cili i prvni sraz.Jinak na par srazech jsem byl, ale ne pug :)

Odesláno
No priznam se, trosku jsem se opicil po tobe, abych delal reklamu :D no peugouta mam mesic a prvni auto od nej v zivote,cili i prvni sraz.Jinak na par srazech jsem byl, ale ne pug :)

Tak to jsme na tom podobně :) Předtím jsem měl auta německý a ted jsem přesedlal na Peugeoty,jsou pohodlnější :-) Můj je to taky první sraz s Kupéčkem:D a co ty? už máš auto nachystaný?

S tím statusem,reklama je potřeba a mě to neva,že ses tročku opičil,takže pohodička :)

Odesláno

Tak to jsem rad :)

Ja predtim mel italii alfiky a neco malo nemeckyho i kdyz tam uz bych se vracet nechtel.Hygiena : No je to hrozny v tomhle pocasi .A navic na ty černý je hned vse videt, tak je nestesti to udrzovat cisty.Takze v patek udelam gen.uklid.Mycka,vysavac atd at nedelam ostudu :D

Jinak tenhle prispevek me meni na Kecku :D

[upravil dne 11/3/12 15:53 od davidekcz]

Odesláno
stihnu to na náměstí tak tak

snad nebude sněžit , už sem na letních:aut

[upravil dne 11/3/12 16:09 od Pe.Tr]

tak hlásili,že už má dojít konečně jaro,tak snad bude hezky,i když dneska ve Znojmě to tak nevypadá...

Já dojížním zimáky,takže budu s nima jezdit určitě,tak do pulky července jak se znám:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...