Cinicman Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Milé páni, milí dámy... Ubehlo PRESNE šesť rokov od kedy som spadol do pazúrov leva a zakúpil som u autorizovaného dealera Peugeot v Trnave svoje prvé „fungl“-nové auto. Teraz nastal „ten“ čas kedy by so miska váh začala prikláňať k vrážaniu peňazí na servis, takže 206ka išla protiúčtom s bonusom navrch... aj keď mi nejaká tá slza ukápla... 24.2. nastal ten deň kedy sa mi do rúk dostal nový malý rodinný 5-dverový hatch s číslovkou 207 na kufri. Je to Peugeot 207 1.4 VTi v čiernej metalíze (Obsidian Black) a s bohatou výbavou (Pack VIP, Pack Sport, Pack Urban Move = díky Miloš ). Auto má skoro všetko čo môže bežný smrteľník potrebovať, takže vo výbave sú veci ako: tempomat, automatická dvojzónová klíma, rádio s modrým zubom a USB, dažďový senzor, vyhrievané sedačky, ostrekovače svetlometov a originálne alu disky Monaco na ktoré som dal hneď nahodiť zimné pneu. V neposlednom rade sú tiež od výroby zatmavené zadné okná a tie sú dokonca v elektrike takže už žiadne „švihadlá“ na dverách... Pani manželka ešte vybrala príplatkovú (0,-€) výbavu v podobe čierno-červených sedákov (a pásov, že pipistrel... ), pôvodne z edície „64“. Samozrejmosťou sú také tie nepodstatné veci (ktoré bohužiaľ človek musí v modernom aute trpieť) ako ABS + AFU + ESP a neviem ešte aké skratky... O aute som vedel už skoro od objednávky všetko, aj to ako išlo po páse vo výrobe (pozdravujem „sledovačov fóra“... ) od viacerých nasadených špiónov, takže ma snáď nejaká neočakávaná závada neprekvapí... Plány ohľadom „tuningu“ zatiaľ nechávam stranou a chvíľu sa budem vytešovať zo sériového nového vozu. Ale ako sa poznám, dlho mi to nevydrží... Na leto pôjdu zatiaľ zrejme na auto moje 15“ DOTZ Daytona ale ak sa podarí ich predať chcel by som dať zapísať 16“ a kúpiť nejaké pekné Speedlajny alebo OZky... Nejaké fotos sú tu: 207 - PICASA WEB ALBUM A pár dám aj sem: Nejaké introše: A tu štastný pán majiteľ: Tak a teraz do mňa... [upravil dne 7/21/2013 10:43 od Cinicman] Citovat
Tom_206 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Parádní auto Přeju hodně šťastnejch kilometrů Citovat
Cinicman Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 Díky... na fotke to tak nevyzerá ale inak som vyškerený od ucha k uchu... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 vitaaaaaaaaj kdeze mas tu hlinikovu studeno/horucu hlavicu radiacej paky Citovat
Qcko Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Svina, taku mam aj ja, niekedy pekne pali a teraz v tych mrazoch sa nedala drzat v ruke ... kazdopadne pekne auticko, tie cervene pasy su zaujimavy doplnok, uvidime nazivo Citovat
Cinicman Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 Tá páka sa tam podľa mňa dizajnovo nehodí... krajšiu som mal v 206ke, tam to bol taký polomatný leštený hliník, tento chróm je srandovný... Citovat
winco Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 máme tu istu v 307 a tam sa mi celkom libi. Citovat
elton Odesláno 24. únor 2012 Odesláno 24. únor 2012 Ta šaltrpáka je úplně klasická, taky takovou mám. Ale jinak, bys ji fakt měl vyměnit, třeba za svítící:aut:aut:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.