Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CiNiC's 207 - BlackBird - H&R Monotube

Recommended Posts

Odesláno

Milé páni, milí dámy... :D

Ubehlo PRESNE šesť rokov od kedy som spadol do pazúrov leva a zakúpil som u autorizovaného dealera Peugeot v Trnave svoje prvé „fungl“-nové auto.

Teraz nastal „ten“ čas kedy by so miska váh začala prikláňať k vrážaniu peňazí na servis, takže 206ka išla protiúčtom s bonusom navrch... aj keď mi nejaká tá slza ukápla...

24.2. nastal ten deň kedy sa mi do rúk dostal nový malý rodinný 5-dverový hatch s číslovkou 207 na kufri.

Je to Peugeot 207 1.4 VTi v čiernej metalíze (Obsidian Black) a s bohatou výbavou (Pack VIP, Pack Sport, Pack Urban Move = díky Miloš ).

Auto má skoro všetko čo môže bežný smrteľník potrebovať, takže vo výbave sú veci ako: tempomat, automatická dvojzónová klíma, rádio s modrým zubom a USB, dažďový senzor, vyhrievané sedačky, ostrekovače svetlometov a originálne alu disky Monaco na ktoré som dal hneď nahodiť zimné pneu. V neposlednom rade sú tiež od výroby zatmavené zadné okná a tie sú dokonca v elektrike takže už žiadne „švihadlá“ na dverách... :D

Pani manželka ešte vybrala príplatkovú (0,-€) výbavu v podobe čierno-červených sedákov (a pásov, že pipistrel... :aut), pôvodne z edície „64“.

Samozrejmosťou sú také tie nepodstatné veci (ktoré bohužiaľ človek musí v modernom aute trpieť) ako ABS + AFU + ESP a neviem ešte aké skratky... :blicismajlik

O aute som vedel už skoro od objednávky všetko, aj to ako išlo po páse vo výrobe (pozdravujem „sledovačov fóra“... :P) od viacerých nasadených špiónov, takže ma snáď nejaká neočakávaná závada neprekvapí... :D

Plány ohľadom „tuningu“ zatiaľ nechávam stranou a chvíľu sa budem vytešovať zo sériového nového vozu. Ale ako sa poznám, dlho mi to nevydrží... :roll

Na leto pôjdu zatiaľ zrejme na auto moje 15“ DOTZ Daytona ale ak sa podarí ich predať chcel by som dať zapísať 16“ a kúpiť nejaké pekné Speedlajny alebo OZky... :P

Nejaké fotos sú tu: 207 - PICASA WEB ALBUM

A pár dám aj sem:

DSCF3824.JPG

DSCF3831.JPG

DSCF3815.JPG

DSCF3800.JPG

Nejaké introše:

DSCF3790.JPG

DSCF3789.JPG

DSCF3787.JPG

DSCF3835.JPG

A tu štastný pán majiteľ:

DSCF3820.JPG

Tak a teraz do mňa... :ticho

[upravil dne 7/21/2013 10:43 od Cinicman]

Guest mischko11
Odesláno

vitaaaaaaaaj kdeze mas tu hlinikovu studeno/horucu hlavicu radiacej paky :D

Odesláno

Svina, taku mam aj ja, niekedy pekne pali a teraz v tych mrazoch sa nedala drzat v ruke :D ... kazdopadne pekne auticko, tie cervene pasy su zaujimavy doplnok, uvidime nazivo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...