TomMaister Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 Nakonec jsem zjistil že je vadný vstřikovač na 4 válci ... Po výměně je vše opět v pořádku a motor již ani po ohřátí nemlátí Citovat
dyno Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 takze ponauceni pro priste nez zacnu schanet novej lustr zkusim vymenit nejdriv zarovku Citovat
TomMaister Odesláno 27. únor 2012 Autor Odesláno 27. únor 2012 jj ale žárvky byly veměněny ale nikdo nemohl tušit že stojej za starou belu Citovat
mxmen Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 smůla před měsícem jsem prodal holý motor z bouračky,měl najeto poctivých 58tis km. Ležel mi tu tři roky a nikdo ho nechtěl. Citovat
foxo Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 No vidis to, ja hned vedel, ze duvod, proc schanis motor, bude neopodstatneny. A proto sem musel do teho rypnout driv, nez zbytecne vyhodis prachy za neco, co nepotrebujes. RHY vydrzi vsechno to: ozzy56, je mi jasne, ze kdyby mal motor poskodene loziska, kliku atd., je lepsi sehnat jiny motor. Ale dobre je, ze uvadel to se vsim vsudy, hlavne ten termostat, s ceho sem usudil, ze si mysli, ze loziska su v haji kvuli termostatu. Tak proto mi to nedalo, a skusil sem pomoct vyresit problem od zakladu, a nenechavat ho v mylne domence, ze loziska sou v haji - takze novy motor [upravil dne 28/2/12 11:23 od foxo] Citovat
TomMaister Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 Taky by mě tím peugeot zklamal pokud bych jej musel vyměnit ale takhle se mi potvrdilo že je to precizně provedenej a velmi povedený motor... Aspon sem zjistil co se skrývá pod vanou a žádný bláto to opravdu neni Velice se mi líbí olejové čerpadlo je ve srovnání s jinými klidně i obsahově většími diesly mohutné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.