Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

winco naštuduj si vyhlášku a nevyhováraj sa policajt by ti to neuznal a letel by si:Dber si príklad s rockera:D:D

inak ďakujem za super stretnutie v príjemnej spoločnosti výborných ľudí:):papa

Odesláno

ja sa nevyhovaram...co sa tyka tej otazky jednej je pravda ze ju mam obre a boli tam spravne setky odpovede ale zbytok som mal zle takze som mal mat 52 bodov

Odesláno

pozdravujem - a vdaka tiez za prijemne stretnutie, no musel som odist skor - pracovne povinnosti nepustili - a ako vidim nestihol som ani spolocne foto :( snad nabuduce...

Odesláno

test neratam,kedze v tom momente jak sa mal vypisovat mi priniesli pizzu :D z A,B,C by som sa nenajedol :roker

aj napriek tomu.ze som odisiel skor,kedze som sa ponahlal za mojou nezdravou laskou hodnotim ZRAZ pozitivne a tesim sa na dalsie stretnutia :papa

Odesláno
winco tak 50 alebo 52:D:D:D:D

no tak podal toho ked to berem že som mal tie otazky zle tak 50 :D ale kedže o tej jednej sa da polemizovať lebo všetky boly dobre tak 52 mám mať D ale tak čo už :D nejde o to ja len že ste mi zle zratali body :D ale i tak sa mi rocker posmieva že mal viac bodov :D i ked v jazde zručnosti som ho s velkym nadskokm zas ja predbehol :D

no inak zraz sa podaril ako každy rok :)

Odesláno
Páni tak som doma a dakujem všetkým zúčastnením za super akciu :D

Bolo parádne a náš stol stál zato :D

7 statočných a autobusár :P

Veru autobusár a 7 statočných stály zato :D bolo super :super. Teším sa na ďalší :papa.

Tak pred hodinou som dorazil domu a práve si sťahujem obrázky, tak som zvedavý ako sa podarili.

Odesláno

Najskor dakujeme hostitelovi za pozvanie pizza bola super. Pe.Tr. dakujem za krasny darcek a ostatnym za prijemne posedenie a dakujem sebe za 50 bodov v teste skoro som isiel domov autobusom. Prve miesto v sutaziach si necham na velky zraz:D

Odesláno
winco tak 50 alebo 52:D:D:D:D

no tak podal toho ked to berem že som mal tie otazky zle tak 50 :D ale kedže o tej jednej sa da polemizovať lebo všetky boly dobre tak 52 mám mať D ale tak čo už :D nejde o to ja len že ste mi zle zratali body :D ale i tak sa mi rocker posmieva že mal viac bodov :D i ked v jazde zručnosti som ho s velkym nadskokm zas ja predbehol :D

no inak zraz sa podaril ako každy rok :)

ber to tak že nech sa smeje ale bola by väčšia hanba keby to bolo naopak, a potom z testu si nič nerob vodičák máš a policajt tam žiaden nebol bola to recesia. boli na tom aj horšie:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...