gedu Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 winco naštuduj si vyhlášku a nevyhováraj sa policajt by ti to neuznal a letel by si:Dber si príklad s rockera:D:D inak ďakujem za super stretnutie v príjemnej spoločnosti výborných ľudí Citovat
winco Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 ja sa nevyhovaram...co sa tyka tej otazky jednej je pravda ze ju mam obre a boli tam spravne setky odpovede ale zbytok som mal zle takze som mal mat 52 bodov Citovat
skazka Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 pozdravujem - a vdaka tiez za prijemne stretnutie, no musel som odist skor - pracovne povinnosti nepustili - a ako vidim nestihol som ani spolocne foto snad nabuduce... Citovat
Y2K Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 winco, ja som tiez jednu otazku opravenu zle...ale nevadiii...coze ide o to? Citovat
Marcel00 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 na buducom zraze si spravite opakovanu skusku Citovat
pipistrel Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak aj pipistrelovci doma. bolo moc fajn a diky marcelovi za hudobne sprijemnenie cesty domov Citovat
pyrone Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 A bude aj \"cvicisko\" a skuska z prvej pomoci? Aby som si dopredu vybral asistentku, nie ze mi potom pridelite Marcela :-P Citovat
romik1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 na buducom zraze si spravite opakovanu skusku a ja konečne donesiem so sebou toho žandára aj s nožnicami:D len aby potom nestrihal mne prvému:o:D Citovat
pepenero Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 test neratam,kedze v tom momente jak sa mal vypisovat mi priniesli pizzu z A,B,C by som sa nenajedol aj napriek tomu.ze som odisiel skor,kedze som sa ponahlal za mojou nezdravou laskou hodnotim ZRAZ pozitivne a tesim sa na dalsie stretnutia Citovat
banan032 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak dakujem za pekne stravenu nedelu a hlavne durkovi za organizaciu a vsetkych vas pozdravujem Citovat
winco Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 winco tak 50 alebo 52:D:D:D:D no tak podal toho ked to berem že som mal tie otazky zle tak 50 ale kedže o tej jednej sa da polemizovať lebo všetky boly dobre tak 52 mám mať D ale tak čo už nejde o to ja len že ste mi zle zratali body ale i tak sa mi rocker posmieva že mal viac bodov i ked v jazde zručnosti som ho s velkym nadskokm zas ja predbehol no inak zraz sa podaril ako každy rok Citovat
Judes Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Páni tak som doma a dakujem všetkým zúčastnením za super akciu Bolo parádne a náš stol stál zato 7 statočných a autobusár Veru autobusár a 7 statočných stály zato bolo super . Teším sa na ďalší . Tak pred hodinou som dorazil domu a práve si sťahujem obrázky, tak som zvedavý ako sa podarili. Citovat
robozv Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Najskor dakujeme hostitelovi za pozvanie pizza bola super. Pe.Tr. dakujem za krasny darcek a ostatnym za prijemne posedenie a dakujem sebe za 50 bodov v teste skoro som isiel domov autobusom. Prve miesto v sutaziach si necham na velky zraz:D Citovat
gedu Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 winco tak 50 alebo 52:D:D:D:D no tak podal toho ked to berem že som mal tie otazky zle tak 50 ale kedže o tej jednej sa da polemizovať lebo všetky boly dobre tak 52 mám mať D ale tak čo už nejde o to ja len že ste mi zle zratali body ale i tak sa mi rocker posmieva že mal viac bodov i ked v jazde zručnosti som ho s velkym nadskokm zas ja predbehol no inak zraz sa podaril ako každy rok ber to tak že nech sa smeje ale bola by väčšia hanba keby to bolo naopak, a potom z testu si nič nerob vodičák máš a policajt tam žiaden nebol bola to recesia. boli na tom aj horšie:D:D:D:D:D Citovat
DERT123 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Robo ja sa zas chcem este raz podakovat tebe za nalepku Citovat
robozv Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 neni zaco na buduce pojdes aj ty rozumies?????? Citovat
DERT123 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 musime poriesit ten putovny niekde tu unas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.