Cinicman Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Pyrone, na Bytču, Makov a dál na Ostravu ale příště musím vzít někoho do auta, začínala jsem trpět těžkou samomluvou Mala si si pokecať s navigáciou... niekedy to pomáha jej dobre vynadať... :D:D Citovat
pastorek Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 dert majovy zraz je putovny tak je to na vas ano viem ... ale nemam s tym ziadne skusenosti co a ako Ozvi sa mi na email a všetko ti vysvetlím, je to pomerne jednoduché. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Hlavne nech ten putovný začne skor tak o 11:00 nech máme viac času Citovat
Jooooose-1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 A ty kde si bol? Autobus tam bol ale teba nikde [upravil dne 26/2/12 22:20 od Jooooose-1] Citovat
xpetrix Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 No vyfuk deravy Ved predseda mi na ten zraz viezol vyfuk az z domu a PYRONE dalej na vychod.Dakujem im... Citovat
Joozino Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 ja som az teraz prisiel domov ..ale dakujem za pekny poobednajsi den, bolo to super, a tesim sa na dalsiu spolupracu PS1- dakujem za nálepky PS2-kunik nepredal som pneu :D PS3- pre vsetkych, nikdy nesútažte s crazybikrom Citovat
pyrone Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Pyrone, na Bytču, Makov a dál na Ostravu ale příště musím vzít někoho do auta, začínala jsem trpět těžkou samomluvou Lebo mne az teraz napadlo ze sme isli rovnakym smerom. Aspon dobre ze si v pohode prisla domov Citovat
Guest Alpinka Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 a já si říkala, který z klubáků mě to pronásleduje Citovat
Jooooose-1 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 To mohol byť Marcel, v Senci sme ho stratili Citovat
pyrone Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Marcel nebezal za oveckami? Alpinka, na buduci rok vysielacky a mozeme kecat aj za jazdy :-D Citovat
Red Devil Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Tak až teraz som sa dostal k PC. Môj prvý peugeot zraz- palec hore:super. Skvelí ludia, dobré jedlo... Dik. Citovat
Red Devil Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Marcel nebezal za oveckami? Alpinka, na buduci rok vysielacky a mozeme kecat aj za jazdy :-D Ja už v 406-ke vysielacku mám! Citovat
Qcko Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 a já si říkala, který z klubáků mě to pronásleduje Ja som za tebou vychadzal z Trnavy, potom na dialnici som zablikal a frcal som Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 tak už sem take doma cesta hnus ale co nadelam, srazik luxus jako vzdy , diky za nej vsem a pristi rok opet urco prijedu , no snad už s rodinkou , jinak fenečka spinkala celou cestu , jste ji pekne zmordovali:D Citovat
kaper Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Čo dodať?? Zraz bol super postretal som zase kopec znamych ksichtov pár nových čo je dobré, a trochu pokecal. Ďakujem Durkovi za organizáciu test bol super nápad (aj ked by som asi vodičák mal nechat tam) Dalej super obsluhe ktorá všetko zvládla. Netreba zabudnúť ani na Pastorka ktorý tiež priložil ruku k dielu ako vždy a gedu tak isto. Takže páni Ďakujeme za super popoludnie a teším sa na dalšie stravené s vami :papa:papa:papa:papa Citovat
pipistrel Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 pe.tr my ani nie ale deti mali radost z nej? pri nas sa len najedla Citovat
Joozino Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 tak už sem take doma cesta hnus ale co nadelam, srazik luxus jako vzdy , diky za nej vsem a pristi rok opet urco prijedu , no snad už s rodinkou , jinak fenečka spinkala celou cestu , jste ji pekne zmordovali:D no to bola ziva hracka ale pekne posluchala lahni sadni, labku..parada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.