Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pyrone, na Bytču, Makov a dál na Ostravu :) ale příště musím vzít někoho do auta, začínala jsem trpět těžkou samomluvou :D

Mala si si pokecať s navigáciou... niekedy to pomáha jej dobre vynadať... :D:D:D

Odesláno
dert majovy zraz je putovny tak je to na vas

ano viem ... ale nemam s tym ziadne skusenosti co a ako

Ozvi sa mi na email a všetko ti vysvetlím, je to pomerne jednoduché.

Odesláno

ja som az teraz prisiel domov :D ..ale dakujem za pekny poobednajsi den, bolo to super, a tesim sa na dalsiu spolupracu

PS1- dakujem za nálepky

PS2-kunik nepredal som pneu :D :D

PS3- pre vsetkych, nikdy nesútažte s crazybikrom :D

Odesláno
Pyrone, na Bytču, Makov a dál na Ostravu :) ale příště musím vzít někoho do auta, začínala jsem trpět těžkou samomluvou :D

Lebo mne az teraz napadlo ze sme isli rovnakym smerom. Aspon dobre ze si v pohode prisla domov

Odesláno
:D a já si říkala, který z klubáků mě to pronásleduje :D

Ja som za tebou vychadzal z Trnavy, potom na dialnici som zablikal a frcal som :aut

Odesláno

tak už sem take doma cesta hnus ale co nadelam,

srazik luxus jako vzdy , diky za nej vsem a pristi rok opet urco prijedu , no snad už s rodinkou , jinak fenečka spinkala celou cestu , jste ji pekne zmordovali:D

Odesláno

Čo dodať?? Zraz bol super postretal som zase kopec znamych ksichtov pár nových čo je dobré, a trochu pokecal.

Ďakujem Durkovi za organizáciu test bol super nápad (aj ked by som asi vodičák mal nechat tam)

Dalej super obsluhe ktorá všetko zvládla.

Netreba zabudnúť ani na Pastorka ktorý tiež priložil ruku k dielu ako vždy a gedu tak isto.

Takže páni Ďakujeme za super popoludnie a teším sa na dalšie stravené s vami :papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno
tak už sem take doma cesta hnus ale co nadelam,

srazik luxus jako vzdy , diky za nej vsem a pristi rok opet urco prijedu , no snad už s rodinkou , jinak fenečka spinkala celou cestu , jste ji pekne zmordovali:D

no to bola ziva hracka :) ale pekne posluchala :) lahni sadni, labku..parada :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...