Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D původní cena byla 2600 v nějaké akci bůhví jestli akci od SPEI :) Tajné to rozhodně není.

Prodávám protože jsem se rozhodla svoje auto trošku předělat a moje předchozí \"Každej pes jiná ves\" se mi vůbec nelíbí. :D:)

PS: v inzerci je to samé :)

[upravil dne 27/2/13 10:22 od Angelussy]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky se mi modrá líbí, jen jsem se stále nedostala k předělání budíků, tak nějak se vždycky objeví něco co je přednější bohužel :) Třeba se mi to jednou ale povede ...

Odesláno

Mozna neco bude v sekci Servis -> Udelej si sam ale nevim nevim moc toho tam myslim na 206tky neni :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

My všichni sledujem tvojí káru a nemáme čas vkládat info o našich :D

Né já se teď nemám moc čím chlubit, vyměnila jsem jen pár drobností jako střední díl výfuku za nový, pak čidlo teploty chladící kapaliny, páč mi lítaly otáčky a opravila jsem si podsvícení palubního displeje. :)

Fotku novou taky nějakou dám až nějak bude čas. :)

Jinak co se týče BMW světel na mou 206 reklamovala jsem je. Za 3500 za zadní světla je to hroznej šmejd. Je to nedodělaný pořádně, vypadávali kabely z konektorů, nekvalitní práce a ještě fungovali špatně.

Takže zadní lampy mám zatím pofacelift obyčejný a chystám se ke koupi jiných nových.

Kola si tento týden nechávám zapsat do VTP teprve ale na autě zůstanou :D:)

Moc je na 206 nevídám a líbí se mi, tak není důvod měnit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...