Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Potřeboval bych na svým P 406 coupe 97 kW načíst a vymazat chyby,najdu někoho v okolí Jihlavy,jeden člen mi to sliboval,ale přestal se ozývat...:(

[upravil dne 22/2/12 16:04 od 222johny222]

Odesláno

omlouvám se za vloupání do tématu, potřeboval bych na diag s 406kou 2.1TD.. haprujou mi otáčky a potřebuju povolit tempomat.. mohl by mi někdo pomoct? :-) odměna určo bude.. jsem za žďáru nad sázavou a nějakej kousek si klidně dojedu.. trochu to ale spěchá, potřebuju jezdit a vyřešit ten problém..

Odesláno
omlouvám se za vloupání do tématu, potřeboval bych na diag s 406kou 2.1TD.. haprujou mi otáčky a potřebuju povolit tempomat.. mohl by mi někdo pomoct? :-) odměna určo bude.. jsem za žďáru nad sázavou a nějakej kousek si klidně dojedu.. trochu to ale spěchá, potřebuju jezdit a vyřešit ten problém..

Zdarec

Ozvi se členovi ChouLu,super človíček a je hodně dobře časově flexibilní,ostatně je to na domluvě,ale sním byla skvělá domluva :-)

Odesláno

Hoj, neni problem se domluvit :) mohu klidne do ZnS dprazot, nebo pokud chces muzes prijet (Šlapanov) a udělam ti i kafe ;)

Odesláno

Hoj, neni problem se domluvit :) mohu klidne do ZnS dprazot, nebo pokud chces muzes prijet (Šlapanov) a udělam ti i kafe ;)

děkuji, máš sz..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...