punkac Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 přednost zprava. Asi jediné užitečné co mě v autoškole naučili ještě při odbočování vlevo dát přednost protijedoucímu Citovat
Cinicman Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Na parkoviskách pred hypermarketmi platí pravidlo presvedčenia... Kto je viac presvedčený o svojej prednosti ten ide prvý... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Teraz som si uvedomil, že na takej ulici bývam Ked idem s ulice von, prichádzam na križovatku tvaru T, na mojej strane je tabulka daj prednosť v jazde, ale na tej \"hlavnej\" nie je tabula ziadna ... Hmmm ... Citovat
punkac Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 aha, vraťme se tedy na začátek.... Lubk0 má červený auto, pojede tedy první Citovat
Edison Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Přesně byl jsem u jedoho takovýho případu. Přijela PČr a vyřešeno za cca 2minuty. Nedána přednost z prava a hotové vyřízené. [upravil dne 21/2/12 19:02 od davidekcz] Otázka byla ale na to, jak by to PČR řešila v případě, kdy hlavní je označena jako hlavní, ale z pravé vedlejší chybí značka dej přednost v jízdě. Vysloveně nebezpečná situace, protože z pohledu obou účastníků mají přednost před tím druhým. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Edison--nedělej problémy zkušenosti s těmito situacemi musí být, vždyt když chce někdo alu plech, jde si pro značku... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 aha, vraťme se tedy na začátek.... Lubk0 má červený auto, pojede tedy první To moje červene stoji už 2 mesiace bez baterky pred domom Rozmyslam, ze to poslem do www.akotonespackat.sk Odpoveda tam nejaká policajná hlava na tieto otázky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.