Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výfuk

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To \"ale...\" mám také. no nic.Výfuk sundám i s katíkem a hold se to bude muset vyřezat a svařit na staré príruby.nebudu riskovat že mi přijde něco co mi tam nepujde.Už tam s tim budu mít sr*ní\" a nebo uplně nejjednoduší,dám to nějakýmu mechanikovi at si do dá an zdviž a udělá to najednou a ne že mi bude stát auto bez vejfuku před barákem.A bude to..

Odesláno

Kolik jsi ochotný dát za opravu?Měl jsem taky ve vlnovci díru a v servise mi zdělil cenu za vlnovec 1000kč a to nevím jestli i s prací.Váhal jsem a nakonec jsem vzal i s katem od Walkeru a nechal ho tam nahodit a mám klid.Bral jsem ten kat celý protože ten můj už byl trochu povařený a už začal zase u těch svárů pokuřovat.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Kolik si dal za komplet? mě dneska zdělili něco kolem 7000 s katíkem

Odesláno

Podle SB tam máš 1705.PV a cena u Peu je 37000kč a podle origo je to i s tím středním dílem v jednom kuse.Takže tvůj výfuk se skládá ze dvou kusů.

post-13927-14109622409776_thumb.jpg

[upravil dne 23/2/12 20:24 od Dano406]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

neviete ci ma vlnovec na 2.2 hdi rovnake rozmery ako je tu uvedene vyssie priemer 60mm a dlzka 200mm :? lebo nejako sam i to nedari zmerat priamo na aute a mam ho hozrhany na cucky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...