bart.lbc Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 záruka - To jsou kydy zavolej na ČOI, na díl záruka 2 roky a na práci 6 měsíců. Nesmíš se snima mazlit! [upravil dne 23/2/12 19:21 od bart.lbc] Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Co se týče vstřiků tak na diag uvidíš korekce a poměrně snadno se dá udělat test zpětného toku. Nicméně tobě bych doporučoval nechat vstřiky vyčistit a přezoušet a zároveň vyčistit DRV. Citovat
bubakkaja Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 V Boschi u Sobka si myslim te akorat udelali svine.Dali ti zpatky ten stary ventil?Nenech se odbyt a reklamuj to.V tom Peugeotu jsi byl u Svobody? Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Pokud tě předem upozornili, že se DRV může znovu ucpat a ty jsi souhlasit tak by reklamace byla min. neslušnost. Pokud ti ale neřekli nic, vyměnili a teď se dodatečně kroutí tak bych reklamovat a to nekompromisně. Citovat
bubakkaja Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Pokud rekli tak to nic neznamena pro tebe pokud to mas na papire tak to je uz horsi. Citovat
koblih69 Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 No tak pokud řekli a on to přesto chctěl vyměnit tak snad slušného člověka nenapadne, že by to reklamoval ne? Citovat
omachel Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 jo řekli mi to,že pokud to nepřezkouši tak reklamace nejde uplatnit,pisemně to nemám.ještě počkám uvidim jestli se zavada znovu projevi Citovat
JanoRS Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 nho, ale pokial mu povedali, ze sa to moze znova zapchat tak to znemená že DRV bol len zanesený a netrebalo ho vymeniť len prečistiť Citovat
bubakkaja Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 A to je cele.Jen ho vycistili a pekne nauctovali.Tak se vydelavaji penize jen ja dru jak Bulhar a mam hovno. Citovat
omachel Odesláno 23. únor 2012 Autor Odesláno 23. únor 2012 tak to jsme dva,přiště budu chytřejší Citovat
bubakkaja Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Tohle uz jsem parkrat slysel.Takze pokud jsou svine oni ja bych byl taky.Rekl bych ze ti nic nerekli a ze zavada je opet tady tak at se staraji.Mas aspon nejaky doklad o zaplaceni? Citovat
omachel Odesláno 31. březen 2012 Autor Odesláno 31. březen 2012 Problem s regulatorem tlaku vyřešen. Bylo špatné čerpadlo.Výměna čerpadla,kompletni vyčištěni pal.systému,Cena 21tis:( Citovat
JanoRS Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 aha... a ten DRV čo ti 1x menili zbytočne ako vyučtovali ? ( kedže problem bol v čerpadle) [upravil dne 31/3/12 11:03 od JanoRS] Citovat
Pažout001 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 V Libereckým Peugeotu mám pár známích a bylo mi sděleno, že u hodně aut loni byl problem s motorem a všichni tankovali shell naftu. tak zkus příště změnu. přátelé nedá mi to nereagovat.Ja sám jezdím na lodi a vozím naftu do storage centr.Když někdo nadavá na naftu že jednou Shell .BP a další maji rozdíl.Všude je stejná.Představte si že naložím naftu u odfjell v roterdamu (jedna z nejvetsich firem dodavajici paliva a adetiva v Evrope)přivezu 2998m3 do total duisburg nebo brusell a vyložim do jednoho tanku.A pak koukam jak se na parkovišti a u nakladacích ramp střídaji cisterny všech renomovaných značek .Shell.bp. atd Všechna nafta je stejna opravdu.a pro případné dotazy.Červená nafta je jen kvuli dani.je na ni uleva.Sam ji osobne barvim do 360m3 naleju barvivo v mnozstvi 4litru.hlavne pokud ji vezu do Baselu.takze jinak je stale stejna nafta.Sam delam prepravni listy s analzou a tak vim o cem mluvim. Zrejmne bude klavita nafty souviset pouze s prodejci:bacha.pokud ji sami nechaji redit topnym olejem,ktery ma jiny bod vzplanuti a jinou hustotu vuci vode. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.