Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co se týče vstřiků tak na diag uvidíš korekce a poměrně snadno se dá udělat test zpětného toku. Nicméně tobě bych doporučoval nechat vstřiky vyčistit a přezoušet a zároveň vyčistit DRV.

Odesláno

Pokud tě předem upozornili, že se DRV může znovu ucpat a ty jsi souhlasit tak by reklamace byla min. neslušnost. Pokud ti ale neřekli nic, vyměnili a teď se dodatečně kroutí tak bych reklamovat a to nekompromisně.

Odesláno

Tohle uz jsem parkrat slysel.Takze pokud jsou svine oni ja bych byl taky.Rekl bych ze ti nic nerekli a ze zavada je opet tady tak at se staraji.Mas aspon nejaky doklad o zaplaceni?

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V Libereckým Peugeotu mám pár známích a bylo mi sděleno, že u hodně aut loni byl problem s motorem a všichni tankovali shell naftu.

tak zkus příště změnu.

přátelé

nedá mi to nereagovat.Ja sám jezdím na lodi a vozím naftu do storage centr.Když někdo nadavá na naftu že jednou Shell .BP a další maji rozdíl.Všude je stejná.Představte si že naložím naftu u odfjell v roterdamu (jedna z nejvetsich firem dodavajici paliva a adetiva v Evrope)přivezu 2998m3 do total duisburg nebo brusell a vyložim do jednoho tanku.A pak koukam jak se na parkovišti a u nakladacích ramp střídaji cisterny všech renomovaných značek .Shell.bp. atd Všechna nafta je stejna opravdu.a pro případné dotazy.Červená nafta je jen kvuli dani.je na ni uleva.Sam ji osobne barvim do 360m3 naleju barvivo v mnozstvi 4litru.hlavne pokud ji vezu do Baselu.takze jinak je stale stejna nafta.Sam delam prepravni listy s analzou a tak vim o cem mluvim.

Zrejmne bude klavita nafty souviset pouze s prodejci:bacha.pokud ji sami nechaji redit topnym olejem,ktery ma jiny bod vzplanuti a jinou hustotu vuci vode.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...