Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak ja tie moznosti nastavovania ani nemam...a tiez by som to chcel deaktovovat..nepotrebujem aby mi to stale svietilo..hlavne na parkovisku ma kazdy upozornujemze mam zasvietene svetla:mad:

Právě proto to mám :D baví mě když mě lidi upozorňujou a pak koukaj, že se samo zhaslo :D

Odesláno

Hele tohle mi blesklo hlavou, když vidím tvůj problém je to z manuálu ale nemám to samozřejmě vyskoušený ale co kdyby to byl postup, když tam nemáš tu volbu.

Ruční doprovodné

osvetlení

Když vystupujete z vozidla, mužete

na nekolik sekund ponechat rozsví-

cená obrysová a potkávací svetla.

Postup:

F vypnete motor,

F dejte svetelné výstražné znamení

dálkovými svetly,

F vystupte a zamknete vozidlo.

Odesláno

Ten postup pasuje ak si to prisvietenie zapínaš jednorázovo (stopneš motor a preblikneš diaľkovými svetlami a prisvietenie zostane svietiť po dobu ktorá je navolená v v menu, v sekundách), ak ho nemáš aktivované cez palubné PC na displeji rádia natrvalo zaškrtnutím políčka toho prisvietenia (Guide-me-home headlamps).

Odesláno

Dobre mam pocit ze vsetci mate moznost to nastavovat cez radio ale preco to tam nemam ja?Ono ja to ani nastavovat nechcem len mi to staci vypnut a hotovo..Inak mne to 3tie brzdove svetle nesvieti svietia len obrysove zadne..

Odesláno

Ahojte,

Myslim ze ranGlov problem je niekde inde. to \"odprevadzanie domov\" ak je zapnute tak svieta aj predne svetla (stretavacky) a ako on pise tak jemu predne svetla nesvietia.....

@ranGL: Robi ti to od kedy mas auto alebo ti to len teraz zacalo?

Odesláno

no najprv mi to preblikavalo...ale potom som bol za strakii007 na fapoff+chip a asi od vtedy mi to svieti..a este mi aktivoval tempomat..mozno mi tam aktivoval aj nieco ine..:aut

Odesláno

U tempomatu je jen společný brzdový spínač tak ho prokontroluj jde vyndat pootočením o 90 stupňů prostříkej kontaktolem a procvakej opatrně ať ti nzajede ten ozubený doraz dovnítř.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...