davidekcz Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Tak ja tie moznosti nastavovania ani nemam...a tiez by som to chcel deaktovovat..nepotrebujem aby mi to stale svietilo..hlavne na parkovisku ma kazdy upozornujemze mam zasvietene svetla:mad: Právě proto to mám baví mě když mě lidi upozorňujou a pak koukaj, že se samo zhaslo Citovat
ranGL Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 To je mi slava..este k tomu to nemozem vypnut. Citovat
bart.lbc Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Hele tohle mi blesklo hlavou, když vidím tvůj problém je to z manuálu ale nemám to samozřejmě vyskoušený ale co kdyby to byl postup, když tam nemáš tu volbu. Ruční doprovodné osvetlení Když vystupujete z vozidla, mužete na nekolik sekund ponechat rozsví- cená obrysová a potkávací svetla. Postup: F vypnete motor, F dejte svetelné výstražné znamení dálkovými svetly, F vystupte a zamknete vozidlo. Citovat
Judes Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Ten postup pasuje ak si to prisvietenie zapínaš jednorázovo (stopneš motor a preblikneš diaľkovými svetlami a prisvietenie zostane svietiť po dobu ktorá je navolená v v menu, v sekundách), ak ho nemáš aktivované cez palubné PC na displeji rádia natrvalo zaškrtnutím políčka toho prisvietenia (Guide-me-home headlamps). Citovat
RadoH8 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 chlapi da sa aktivovat presny opak?ak odomknem auto dialkovim aby sa rozsvietili parkovacky alebo tak?? Citovat
ranGL Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Dobre mam pocit ze vsetci mate moznost to nastavovat cez radio ale preco to tam nemam ja?Ono ja to ani nastavovat nechcem len mi to staci vypnut a hotovo..Inak mne to 3tie brzdove svetle nesvieti svietia len obrysove zadne.. Citovat
Laďa Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 chlapi da sa aktivovat presny opak?ak odomknem auto dialkovim aby sa rozsvietili parkovacky alebo tak?? Ne Citovat
mixi Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Ahojte, Myslim ze ranGlov problem je niekde inde. to \"odprevadzanie domov\" ak je zapnute tak svieta aj predne svetla (stretavacky) a ako on pise tak jemu predne svetla nesvietia..... @ranGL: Robi ti to od kedy mas auto alebo ti to len teraz zacalo? Citovat
ranGL Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 no najprv mi to preblikavalo...ale potom som bol za strakii007 na fapoff+chip a asi od vtedy mi to svieti..a este mi aktivoval tempomat..mozno mi tam aktivoval aj nieco ine.. Citovat
bart.lbc Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 s dia to dokupy das ale bez ní asi ne! Citovat
bart.lbc Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 U tempomatu je jen společný brzdový spínač tak ho prokontroluj jde vyndat pootočením o 90 stupňů prostříkej kontaktolem a procvakej opatrně ať ti nzajede ten ozubený doraz dovnítř. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.