TomJBC Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Ahoj vsichni, vcera mi auto prestalo z niceho nic jet a zaclo chcipat, cca po 2 vzdy minutach chcipne a na dispay se napise chyba imobilizeru. Po 30 vterinach se auto znovu natoci a po minute ten samy problem. Dneska rano uz neslo natocit pul hodiny vubec a stejna hlaska na display. Kdyz uz chyti, po minute zase konec. VYpada to, ze se diky imobilizeru vypne naftove cerpadlo.... Nemate nekdo zkusenost, cim by to mohlo byt? jestli je to vlhkosti, nebo jina zavada? Citovat
MotoMoto Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 První věco co bych zkusil je na pár minut odpojit baterii. Citovat
bajza206 SW Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Chyba je někde jinde už se to tady někde řešilo dokonce i já na ségry autě napiš strakimu je to jeho \"nou hau\":P Citovat
mara1 Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 Dobrej mám ten uplně stejnej problem budu rád kdyby jste mě někdo poradil co stím a dik Citovat
TomJBC Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 Tak opraveno, byl to prodreny kabel nekde pod palubni deskou, ktery vypalil jakousi predjednotku u motoru. Musela se cintat voda po kabelech, aby se zjistilo, kde to je, mrcha.... ale uz vse facha v pohode. Citovat
otvírák Odesláno 26. duben 2013 Odesláno 26. duben 2013 čus, mám stejný problém, nešlo nám to startovat, někdy až po několikátý, po výměně dílů atd. se objevil na display imobilizér, vyndal jsem i baterku a stále nic . Můžete mi poradit přesně, kde ten kabílek je? nebo foto atd.? díky Citovat
chury721 Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 (upraveno) Dořešil to tu někdo? Kromě vypnutí u strakiho? Imo blbne jen někdy (všechny klíče, vypne i dálku ovladače) po zamknutí a odemknutí klíčem zase chvíli jde ... reset immo taky nepomohl. Upraveno 24. září 2014 uživatelem chury721 Citovat
chury721 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Problém s IMO co jsem řešil způsoboval vadný startér. Při startování asi kleslo napětí na nějakou úroveň co se jednotce nelíbí ... Po repasu vše OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.