Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsichni, vcera mi auto prestalo z niceho nic jet a zaclo chcipat, cca po 2 vzdy minutach chcipne a na dispay se napise chyba imobilizeru. Po 30 vterinach se auto znovu natoci a po minute ten samy problem. Dneska rano uz neslo natocit pul hodiny vubec a stejna hlaska na display. Kdyz uz chyti, po minute zase konec. VYpada to, ze se diky imobilizeru vypne naftove cerpadlo.... Nemate nekdo zkusenost, cim by to mohlo byt? jestli je to vlhkosti, nebo jina zavada?

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak opraveno, byl to prodreny kabel nekde pod palubni deskou, ktery vypalil jakousi predjednotku u motoru. Musela se cintat voda po kabelech, aby se zjistilo, kde to je, mrcha.... ale uz vse facha v pohode.

• O 1 rok později...
Odesláno

čus, mám stejný problém, nešlo nám to startovat, někdy až po několikátý, po výměně dílů atd. se objevil na display imobilizér, vyndal jsem i baterku a stále nic :bojim. Můžete mi poradit přesně, kde ten kabílek je? nebo foto atd.? díky

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Dořešil to tu někdo? Kromě vypnutí u strakiho? 

Imo blbne jen někdy (všechny klíče, vypne i dálku ovladače) po zamknutí a odemknutí klíčem zase chvíli jde ... reset immo taky nepomohl.

Upraveno uživatelem chury721
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...