Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau chlapy, mám nedávno měněnou stahovačku okna, problém je v tom že teď asi po 3. týdnech se mi okýnko normálně stáhne ale nahoru se jakokdyby vychílí celí okýnko, a já netuším v čem je problém jestli v té staré ližině, s tím gumovým \"těsněním\".... Nevíte někdo co s tím ?? potom jsem si všiml že okýnko má na straně blíž ke klice ( bráno z venku ) menší dírku tak jestli tam nemá být ještě něco. Díky za rady

Mám P306, r.v. 97, 3.dv

Odesláno

Jako na té straně vpravo ( blíž k zrcátku )? Ale nějaké vodítko tam být muselo tak kam se podělo ?? Já to i prolezl ty \"žlábky\" jestli tam něco není..... OK já se tam zastavím ;)

E: Nemáte někdo aspoň fotku jak to vypadá ?? Ať tam nepřijedu a neříkám že chci takový tam to :D:D

E2: Počkej a pokud jde nasadit i z venku bez demontáže, tak je možný ho i ztratit směrem ven, nebo ne ? To bych potom už chápal kam se podělo

E3: A nemyslíš ty to plastový vodítko co v něm jdou ty lanka ?? protože to tam mám a jinak mi neleze do hlavy jak bych to tam mohl z venku narvat ;)

[upravil dne 20/2/12 20:05 od Ludw4]

[upravil dne 20/2/12 20:07 od Ludw4]

[upravil dne 20/2/12 20:10 od Ludw4]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...