Ludw4 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Čau chlapy, mám nedávno měněnou stahovačku okna, problém je v tom že teď asi po 3. týdnech se mi okýnko normálně stáhne ale nahoru se jakokdyby vychílí celí okýnko, a já netuším v čem je problém jestli v té staré ližině, s tím gumovým \"těsněním\".... Nevíte někdo co s tím ?? potom jsem si všiml že okýnko má na straně blíž ke klice ( bráno z venku ) menší dírku tak jestli tam nemá být ještě něco. Díky za rady Mám P306, r.v. 97, 3.dv Citovat
P607Olda Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Má tam být vodítko, jde prý nasadit zvenku bez demontáže. Stojí prý necelou stovku, seženeš nejsnadněji v Zábřehu u Nečase. Citovat
Ludw4 Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Jako na té straně vpravo ( blíž k zrcátku )? Ale nějaké vodítko tam být muselo tak kam se podělo ?? Já to i prolezl ty \"žlábky\" jestli tam něco není..... OK já se tam zastavím E: Nemáte někdo aspoň fotku jak to vypadá ?? Ať tam nepřijedu a neříkám že chci takový tam to :D E2: Počkej a pokud jde nasadit i z venku bez demontáže, tak je možný ho i ztratit směrem ven, nebo ne ? To bych potom už chápal kam se podělo E3: A nemyslíš ty to plastový vodítko co v něm jdou ty lanka ?? protože to tam mám a jinak mi neleze do hlavy jak bych to tam mohl z venku narvat [upravil dne 20/2/12 20:05 od Ludw4] [upravil dne 20/2/12 20:07 od Ludw4] [upravil dne 20/2/12 20:10 od Ludw4] Citovat
P607Olda Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Zavolej tam, 583 411 572, jestli mají skladem to co potřebuješ (levé, přední?) Nasadí ti ho zřejmě na počkání. Oni dobře vědí co je to vodítko u rámu skla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.