Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den může mi někdo poradit jak zapojit rádio sony cdx-gt20 potřebuji popis konektoru z rádia iso konektor s 16 piny a ještě schéma podle barev z auta kerej káblik kam patří.Je to na peugeota206 tří dvéřák.koupil jsem to a je tam ustřižený konektor díky všem.Petr:myslim:bojim:

Odesláno

ISO konektor najdi googlem, např.

Dráty proměř voltmetrem, repráky zjisti pomocí 1,5 V baterky, pokus se také rozeznat plus a minus repráků (pohyb membrány ven/dovnitř).

post-3499-14109622318995_thumb.jpg

Odesláno

Barva kabelů není závazná, aneb co si na kom vezmeš, když bude jiné uspořádání barev.

Jedině v praxi proměřit a propípat. Pro elektrotechnika otázka max. 15 minut včetně připojení ISO konektorů.

Kup si předem ISO konektory (ty\"do auta\", nevím zpaměti, jestli samec nebo samice, spíše samice). Pro jistotu si vytiskni ta schemata. A pak navštiv elektrotechnika, pro něj to bude brknačka.

Odesláno

mám jednu otázku, keby som chcel prevádzkovať autoradio mimo auta tak možem ako zdroj použiť napr. zdroj z PC 300-350W ??? Alebo treba niečo slabšie?

Odesláno

Není to napsané na rádiu?

Rádio zkoušej v dílně:

černá = zem

červená, žlutá = plus, jeden napřímo, druhý přes klíček, vyzkoušej

bude tam signál \"ztlum podsvit\" a možná \"mute\", tedy \"mlč\" a \"vysuň anténu\"

Jakmile začne rádio reagovat, identifikuj repráky.

V autě to propískni.

Jestli to pořád není jasné, tak někoho požádej.

Případně dej fotky rádia z různých stran.

[upravil dne 19.2.2012 16:27 od P607Olda]

[upravil dne 19.2.2012 16:27 od P607Olda]

Odesláno

JanoRS:

Zdroj 12 V (nebo 13,8 V), min 1 ampér. Vhodné jsou zdroje k mobilním radiostanicím.

Zdroj k PC: je otázka, jestli a kolik dá, když není přpojen k motherboardu PC, bývají tam zpětné vazby, které např. nedovolí spuštění, anebo nereguluje napětí. Další problém by mohl být v rušení.

Odesláno

Zkusit můžeš ten zdroj k PC, ale nějak se mi zdá, že to není to pravé.

Zdroj k RDS mívá i hezčí design a je vlastně určen pro toto použití, tedy k napájení RDS namísto autobaterie.

Cena do 500 Kč. Mám ho taky v dílně, napájí autorádio.

Kup raději např. na 4 A, dá ti hudební výkon asi 30W.

Zdroj s proudem 1 A by dal asi 8 W do repráků.

[upravil dne 19.2.2012 16:58 od P607Olda]

[upravil dne 19.2.2012 17:08 od P607Olda]

• O 11 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...