Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vas vsetkych.chcem sa opytat na taky postreh.vlastnim peugeot 407 2.0 hdi 100kw. rok vyroby 2004 s fap filtrom..v lete ked mam zapnutu klimu za jazdy a ked vyradim rychlost tak mi kolisu otacky..ale ako nahle auto uz nieje v pohybe je vsetko ok...je to normalne?diagnostika samozrejme ok.najazdene 212000 km.vozil som sa inom peugeote 407 a je to ok...poradte prosim...

Odesláno

no mne robí občas to isté, akurát som si nejako nevšimol spojitosť s klímou, tá predsa ide v lete takmer vždy a v zime asi keď je vlhko tiež....a už vôbec to neviem zistiť, či je momentálne zapnutá a či nie

Odesláno

Podle mě jde v obou případech o stejný problém ( netrvdím, že stejnou příčinu ), tedy nestabilní volnoběh. To, že klima víc zatěžuje motor na volnoběh je jasné, takže se to prostě víc projeví. Může to dělat například DRV a nebo vstřiky...

Odesláno

Mě to dělá taky 2004 fap jen když je auto v pohybu na neutral tak mi poskauje ručička otáčkoměru od 800 - 1000 ot. řekl bych i pravidelně a podle poslechu bych řekl, že otáčky jsou stabilní na těch 800 ot. následně zastavím a ručička drží na 800ot. asi anomálie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...