Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem ůplně bezradnej, nešel mi dálkáč, takže oprava klíče, ale zároven mám zaseklej zámek u řidiče a tak nemůžu odemknout ručně. NEMŮŽU SE DOSTAT DO AUTA A VELMI VÁS PROSÍM O RADU. Jak se dostanu do auta bez klíče? Nechci rozbíjet okno. Klíč k nastartování mám.:myslim

Odesláno

do zámku se asi dostala sůl nebo co, klíč tam strčim,ale neotočim, takže neodemknu a na dálku to šlo hůř a hůř, musel sem si stoupnout vedle auta, aby to odemklo. Jenže ted už to nejde vůbec a sem v pr.......:(

Odesláno

viem ze hlupe komentare ti nepomozu, ale nechapem preco si to neriesil predtym ako to islo horsie a horsie, ale teraz ked uz je neskoro :bojim nerozumiem takymto ludom z takouto logikou.... :myslim

Odesláno

jednoduše ti odpovím, byla to otázka tak tejdne, takže sem nestihl pořádně něco řešit a to, že mi nejde otočit klíč v zámku jsem zjistil zároven, protože jinak ho nepoužívám, prostě smůla. Já nerozumím některejm lidem ze Slovenska

Odesláno

to už nikdy nedopustím, aby nešel zámek, hold prevence mazat mazat mazat. Tu baterku sem mněnil, to bylo to první co mně napadlo, ale nepomohlo to. Tak čekám na tu opravu klíče nebo elektroniky co je v něm.

Odesláno

stále som presvedčený že francúz spravil chybu keď dal manuálne odomykanie iba do jedných dverí... a to som tu na fóre už kedysi čítal ako si aj ten jediný manuálny zámok niektorí členovia zrušili...

nenapadá ma žiadna iná možnosť ako už bolo spomínané bez toho aby sa niečo nezničilo a ak aj nejaká možnosť je tak dúfam, že to niekoho nenapadne dávať to sem ale priamo tebe ako súkromnú správu:roll

určite existujú aj firmy, ktoré sa špecializujú na také veci, len potom asi hrozí, že to bude drahšie ako to rozbité sklo:(

prajem veľa šťastia s tým diaľkačom:papa

Odesláno

Fikísku, ale oprava elektroniky je ti na nic, pokud se nedostaneš do auta. Většinou potřebuješ po výměně baterie dálku spárovat. Zkus ještě do zámku práškový grafit. Prodává se i ve spreji tam co dělají klíče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...