klakson23 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Jen se chci zeptat, když mi to nabízí všechny tyto mapy, tak je mám postupně všechny aktualizovat? Nebo mohu jen max. jednu z tohoto výběru. Chci mít celou EU, tak bych nerad někde cestou aktualizoval danou zemi. Děkuji 1 Italy 2 France & Andorra 3 Spain & Portugal 4 Benelux (Belgium, Luxembourg, Netherlands) 5 UK & Ireland 6 Scandinavia (Denmark, Norway, Sweden, Finland) 7 Germany 8 Central Europe (Switzerland, Austria, Liechtenstein, Northern Italy) 9 Eastern Europe South (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Albania, Serbia, Montenegro) 021 Eastern Europe North East (Lithuania, Latvia, Estonia, Belarus, Ukraine) 022 Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia) Citovat
mirohrob Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Pekne postupne, jednu po druhej :-) Môže sa stať, že RT 6-ka nebude mať dost pamate, vtedy si budeš musieť niektorú mapu odpustiť. Ja som vynechal Škandináviu :-) Ale dúfajme, že už máš novší typ s 8GB. Citovat
klakson23 Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Takže tu paměť zjistím podle Vin? Pokud ano, komu ho mohu přeposlat? :-) A ještě jedna na závěr, když už jsem teda nějkou mapu naistaloval, pak zjistím, že mám málo místa, mohu nějakou odinstalovat? Citovat
mirohrob Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Keď budeš mať málo miesta, tak system sa Ťa sám opýta, čo chceš vymazať. Tá veľkosť pamate sa tu už niekde riešila, ale asi by som s tým VINkom začal v servise. Možno sa to dá zistiť aj z INFO o RT 6. Citovat
Milhaus65 Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 info k 2.80 bude sjednocena verze u všech RT6 dostupnost ofiko od cca 18.6. u 508 nepomůže jen nahrát novou verzi , nutný zásah servisu + pěkně udělaná čeština, oba hlasy i text + vyhledávání v tel seznamu podle prvního písmene, velmi dobré - občas při změně zdroje hudby nenajde iPod přes USB, nutno vytáhnout, toto 2.75 nedělala - nefunguje medicína na aktivaci map Citovat
mirohrob Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 To s tym iPodom robila 2.37. Zeby sa zjednotili prave v tomto? Citovat
Milhaus65 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Já bych to možná viděl tak 50/50 % i na problem Applu. Protože i na zahraničních forech si na to stěžují po update na poslední fw 7.1.1. Citovat
mirohrob Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Isteže, nikto nie je dokonalý. Ale ja mám iPod classic s uplne iným sw a občas to blbne. Citovat
mark001 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Ohladom tej mediciny na aktivaciu map popisovali na tom fore postup cez mirascript... Citovat
klakson23 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Já jsem popravdě zatím hodně zklamaný z navigace. Předtím jsem měl Tomtoma a spokojenost. Navigoval spolehlivě, žádné zbytečné silnice 3tí třídy, prostě navigoval po hlavních tazích. Peugeot mě navádí hodně zvláštně, většinou kotěhulkama, dokonce několikrát i přes pole. Dávám vždy navigovat nejrychlejší trasu (hned první položka nahoře) Tak nevím, jestli dělám něco špatně já, nebo holt navigace stojí za starou bačkoru Taky se mi často stává, že když dám do navi určitý cíl, pak někde zastavím, vypnu motor, pak nastaruji, dám že má pokračovat v navigaci, tak se nechytí a je o cca 50-100m mimo cestu. Takže zruším navigování, vypnu motor, nastartuji, zadám cíl znovu a pak je vše ok. [upravil dne 16/6/14 21:28 od klakson23] Citovat
Milhaus65 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Hmm divné . Me to chodí 100%. Od Rt3 je to to nejlepsi na navigovani. Lepší jak Sygic v telefonu nebo přenosný TomTom nebo Garmin. A to s tim mám dost najezdeno soucasne. Jen chybí ještě čísla popisná v menších městech a obcích . Když to bude zlobit zkus restart, podrž na pár sec tl Eject Pokud to nepomůže tak vlez do servisního menu , kde je verze fw a mackej až se proklokas k položce Gps , nesmí tam byt --- , jen čísla . Jinak servis. Citovat
mirohrob Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Dnes dorazilo cd 2.80 čo s tým vieme urobit? Citovat
Danilo Odesláno 17. červen 2014 Autor Odesláno 17. červen 2014 Dnes dorazilo cd 2.80 Super ,prosím pokud můžeš hoď ho na gp....... Díky . Citovat
mirohrob Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Vie niekto poradit ako sa daju sprístupnit v sw 2.80 nové jazyky? Citovat
Danilo Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 Vie niekto poradit ako sa daju sprístupnit v sw 2.80 nové jazyky? No , to bych taky rád věděl . Právě jsem sw 2.8 nainstaloval a nikde nic nevidím ! Ani mezi budíky . Hlavně slíbenou češtinu ! Poraďte . Díky . Citovat
veldik Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Bojím sa, že Milhause odpovie, že cez diagnostiku :-( Mám ten istý problém... Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Ano jen přes diag, a to ještě docela komplikovaně. Neudělá to servis. Zatím. Na displayi mezi budíky zůstane jen jeden jazyk bez možnosti výběru a ne čeština. Citovat
veldik Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Pekne, máš nejaký nápad ako to urobiť keď to servis nevie? Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 To není o tom, že by servis nevěděl, ale zatím mu to sw neumožnuje to spustit. Je to trochu složitější , jak to udělat. Nemůžu víc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.