Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen se chci zeptat, když mi to nabízí všechny tyto mapy, tak je mám postupně všechny aktualizovat? Nebo mohu jen max. jednu z tohoto výběru. Chci mít celou EU, tak bych nerad někde cestou aktualizoval danou zemi.

Děkuji

1 Italy

2 France & Andorra

3 Spain & Portugal

4 Benelux (Belgium, Luxembourg, Netherlands)

5 UK & Ireland

6 Scandinavia (Denmark, Norway, Sweden, Finland)

7 Germany

8 Central Europe (Switzerland, Austria, Liechtenstein, Northern Italy)

9 Eastern Europe South (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Albania, Serbia, Montenegro)

021 Eastern Europe North East (Lithuania, Latvia, Estonia, Belarus, Ukraine)

022 Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia)

Odesláno

Pekne postupne, jednu po druhej :-) Môže sa stať, že RT 6-ka nebude mať dost pamate, vtedy si budeš musieť niektorú mapu odpustiť. Ja som vynechal Škandináviu :-) Ale dúfajme, že už máš novší typ s 8GB.

Odesláno

Takže tu paměť zjistím podle Vin? Pokud ano, komu ho mohu přeposlat? :-) A ještě jedna na závěr, když už jsem teda nějkou mapu naistaloval, pak zjistím, že mám málo místa, mohu nějakou odinstalovat?

Odesláno

Keď budeš mať málo miesta, tak system sa Ťa sám opýta, čo chceš vymazať. Tá veľkosť pamate sa tu už niekde riešila, ale asi by som s tým VINkom začal v servise. Možno sa to dá zistiť aj z INFO o RT 6. :myslim

Odesláno

info k 2.80

bude sjednocena verze u všech RT6

dostupnost ofiko od cca 18.6.

u 508 nepomůže jen nahrát novou verzi , nutný zásah servisu

+ pěkně udělaná čeština, oba hlasy i text

+ vyhledávání v tel seznamu podle prvního písmene, velmi dobré

- občas při změně zdroje hudby nenajde iPod přes USB, nutno vytáhnout, toto 2.75 nedělala

- nefunguje medicína na aktivaci map

Odesláno

Já jsem popravdě zatím hodně zklamaný z navigace. Předtím jsem měl Tomtoma a spokojenost. Navigoval spolehlivě, žádné zbytečné silnice 3tí třídy, prostě navigoval po hlavních tazích. Peugeot mě navádí hodně zvláštně, většinou kotěhulkama, dokonce několikrát i přes pole. Dávám vždy navigovat nejrychlejší trasu (hned první položka nahoře) Tak nevím, jestli dělám něco špatně já, nebo holt navigace stojí za starou bačkoru :myslim

Taky se mi často stává, že když dám do navi určitý cíl, pak někde zastavím, vypnu motor, pak nastaruji, dám že má pokračovat v navigaci, tak se nechytí a je o cca 50-100m mimo cestu. Takže zruším navigování, vypnu motor, nastartuji, zadám cíl znovu a pak je vše ok.

[upravil dne 16/6/14 21:28 od klakson23]

Odesláno

Hmm divné . Me to chodí 100%. Od Rt3 je to to nejlepsi na navigovani. Lepší jak Sygic v telefonu nebo přenosný TomTom nebo Garmin. A to s tim mám dost najezdeno soucasne. Jen chybí ještě čísla popisná v menších městech a obcích .

Když to bude zlobit zkus restart, podrž na pár sec tl Eject

Pokud to nepomůže tak vlez do servisního menu , kde je verze fw a mackej až se proklokas k položce Gps , nesmí tam byt --- , jen čísla . Jinak servis.

Odesláno
Vie niekto poradit ako sa daju sprístupnit v sw 2.80 nové jazyky?

No , to bych taky rád věděl . Právě jsem sw 2.8 nainstaloval a nikde nic nevidím ! Ani mezi budíky . Hlavně slíbenou češtinu ! Poraďte . Díky .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...