Milhaus65 Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Nekupujete si radary z webu speedcamupdates.com Vyhozených 10€. 4 měsíce stará originální database od PSA. To co je na jejich mapě neodpovídá. Citovat
508GT Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Neviem ci ste zaregistrovali ale uz su nove mapy 2013/2014 1ed. Prikladam link: http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/23224-new-maps-2014-rt6-emyway-download-link-inside.html. Rychlost stahovania funguje bez obmedzeni, za par minut mate 3GB \"doma\" . Update som skusal, funguje skvelo . Alebo 2. variant: Mali by byt 2ed ale neviem ci realne aj su novsie, kedze na officialnej stranke uvadzaju najnovsie 1ed. http://gpsunderground.com/forum/peugeot-citroen/23164-working-rneg-2013-2014-maps-2013-v2.html. Ak to niekto stiahnete dajte pls vediet, co vam to vypisalo na displeji navi. 2.37, v resp. 2.77 pre RT6 tiez fici ok. Stastne a vesele . [Edited on 26/12/13 13:01 by 508GT] Citovat
Milhaus65 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 RNEG není naše RT6. [upravil dne 25/12/13 10:41 od Milhaus65] Citovat
508GT Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Ak by to nebolo kompatibilne, neupdateovalo by to, ci? Kazdopadno mi to fici oukej . Citovat
Milhaus65 Odesláno 25. prosinec 2013 Odesláno 25. prosinec 2013 Ty první 2 linky už nejdou tak nevím co to bylo, ten 3 si tam nemohl dostat. Citovat
mirohrob Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Prva linka je spravna, a ta Ti zrejme aj poskytla funkcny obsah. Druha je na RNEG a to nemoze fungovat. Z nejakeho dovodu nejdu oba linky, ale ked sa tam preklikas manualne, tak to najdes. Citovat
508GT Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Jj, mapy som stiahol z prveho linku. 3 link som chcel nahodoit az po update map, neskusal som ho este. Ale ak pises, ze je nefunkcny, tak ho mazem nech ostatnych nemyli . Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. prosinec 2013 Odesláno 26. prosinec 2013 Já už auto koupil s posledníma mapama takže to zatím neřeším až za rok. Mám v popisu 2013-14. U Navtequ na webu píšou 2013 2ed. Co máš Ty po update ? Citovat
maraaa Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Ted behem svatku jsem mel trochu casu na hrani: 1) Udelal jsem update RT6 softwaru z RNEG2.71.C.1 na RNEG2.77.A.2. Stahnul jsem to zde: RT6 new SW 2.77 (gpsunderground.com). Existuje i obdobna varianta 2.37, pokud mate 2.3x, viz RT6 Firmware 2.37 (gpsunderground.com). Zdrojem je originalni PSA CD, nekdo z nej vytvoril ISO a nascanoval i obal CD (kde jsou i instrukce, jak update provest). Vypada to celkem duveryhodne. Neni nutny vypalovat CD, ten ISO soubor se da rozbalit (pres WinRAR, 7-Zip apod.) i na USB flashku a updatovat software z ni. U me to tak probehlo zcela bez problemu. Update trva tak 20 min, behem updatu musi byt nastartovany motor, aby to nepreslo do economy rezimu. Nicmene jsem po upgradu 2.77 nezaznamenal zatim zadny zlepseni, ale ani zhorseni... Predevsim me trapi pomalost RT6, tak to budu \"monitovat\" a napisu kdyztak sem: WIP NAV RT6 - pomalost. 2) Upgradoval jsem novy mapy (508GT - diky za upozorneni). Aktualni funkcni link je: New Maps 2014 RT6 (eMyWay) - Download Link inside (gpsunderground.com). Soucasti toho baliku, ktery si stahnete, je i Word dokument s navodem, jak upgrade provest, doporucuju precist. Vse probehlo ok (nemusel jsem resit ani aktivaci), nyni se to ukazuje jako \"2013/2014\". Ale pro upgrade se obrnte trpelivosti, kazdy region se musi upgradovat zvlast a kazdy zabere tak 15-30 minut. Regionu je celkem 11, takze je to cca 4 hodiny cistyho casu. Opet behem upgradu musi byt nastartovany motor, ale nastesti se da normalne jet... Ja vetsinu upgradoval po ceste z Ostravy do Prahy a zbyvajici 3 regiony jsem uz nejak postupne doklepal... [Edited on 31/12/13 00:08 by maraaa] Citovat
maraaa Odesláno 30. prosinec 2013 Odesláno 30. prosinec 2013 Jeste uvazuji o nahrani databaze \"speedcams\" (Peugeot Alert Zone) do RT6. Viz WIP Nav+ Peugeot Alert Zone December 2013. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jsou tam cesky radary a kamery v rozumny kvalite dat? Neprudi to nejak moc nejakym pipanim (vozim casto nase spici deti)? Nebo nejaky jiny problem? [Edited on 31/12/13 00:51 by maraaa] Citovat
Milhaus65 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Pěkného Silvestra Ty jsi po update systému nemusel dělat kalibraci Rt6 ale kdyby to někdo dělal ze starší verze 2.x na 2.3x tak musí na diag. Ja jsem kupoval speedcams origo na Navteq. V Čechách je to rozdílné , větší města poměrně slušné , jinak je to slabší . Celkem u nas asi 100 míst . Hustota klesá směrem na východ . Takže za pul roku co to tak sleduji to bude ok všude . Rt6 v nastavené vzdálenosti lehce pipne a objeví se symbol druhu kamery v právem horním rohu. Při vyšší rychlosti než je na kameře zcervena. Po minutí opět lehké pipnutí. Decentní. Funguji směrově. Spící děti neohrozí . Citovat
Milhaus65 Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Ještě doplnění, na gpsunder.... jsou i speedcams pro Rt6 od poláka co je konvertoval z jiného zdroje a přes soft co není k tomu určen pro Rt6 . Dost lidi si stěžuje na nefunkcnost, kousnuti při nahrávání . Tak pozor na ně. Vybírat obravdu pro rt6 . Dá se to poznat po stáhnutí . Datový soubor musí byt jeden , ne složky s dvoucifernymi čísly . Potom to rozhodí celou Navi . Citovat
maraaa Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Diky za postrehy a doporuceni. Koukam, ze i to pipani se da kdyztak vypnout, tak asi vyzkousim speedcams nahrat... Kdyby to nekoho zajimalo, tak tady je PDF s instrukcemi, jsou tam i screenshoty z navigace, jak to vypada a jak se to nastavuje... Kolem ty kalibrace jsem si dohledaval informace. Ten update na 2.77 lze udelat jen z verze 2.7x a tam neni kalibrace potreba. Update na 2.37 jsem to moc nestudoval, ale pocitam, ze to bude obdobny, pri updatu z 2.3x asi nebude kalibrace potreba, ale je to jen ma domnenka... [Edited on 31/12/13 18:36 by maraaa] Citovat
maraaa Odesláno 31. prosinec 2013 Odesláno 31. prosinec 2013 Jeste takovy odboceni - prijde mi az nechutny, ze vyrobci aut chteji za update map v navigacich dalsi penize. Clovek by cekal, ze kdyz bezne chteji za navigace priplatky v radu deseti-tisicu Kc, tak by alespon ty updaty map mohli poskytovat treba prvnich 5 let zdarma. Proste, ze za svy prachy dostanu odpovidajici sluzbu. Treba ze mi mapy pri garance automaticky zaktualizujou... Kdyz si clovek koupi telefon Android/Apple, tak tam taky ma mapy s navigaci zdarma, vcetne aktualizaci. I u samostanych navigaci za par tisicovek byva update \"dozivotne\" zdarma. Nejak ani nemam spatny svedomi z toho, ze jsem si to stahnul \"zdarma\" na netu Citovat
hurrican Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Zdravim. Viem ze je to asi blba otazka, ale stale nemozem prist na to ako dam pri prehravanie( streamovani) hudby Play/pause. V manuali je uvedene ako pausa dlhe zatlacenie tlacidla SRC (na volante) ale aj ked ho dlhsie podrzim tak vzdy sa mi prepne len zdroj zvuku. Myslim ze to nefunguje ani pri prehravani napr. z USB. Jednoducho nema toto radio Play/pause funkciu alebo len mne to tlacidlo nefunguje ako ma ? Stava sa to aj ked napr. pripojim telefon a chcem streamovat hudbu a nepusti sa automaticky (ale svieti tam pauza) tak to proste nemam ako spustit len cez tel. Dik PS : A Stastny novy rok 2014 vsetkym a vela najazdenych km na nasich tatosoch bez problemov Citovat
mirohrob Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Pri dlhom stlačení SRC na volante by sa mal ten francuzsko-taliansky bazmek prepnúť do režimu telefón. Posledné volané čísla. Citovat
maraaa Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zdravim. Viem ze je to asi blba otazka, ale stale nemozem prist na to ako dam pri prehravanie( streamovani) hudby Play/pause. A nefunguje tlačítko \"mute\" vedle tlačítek hlasitosti na volantu? Ja prehravam hudbu z USB a mam pocit, ze nejen vypne zvuk ale i pozastavi prehravani. 100% jisty si ale nejsem... Citovat
mirohrob Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Ja som si tým stopercentne istý a sám to používam ako núdzové riešenie. Kolega vyššie však spomína aj stav, keď napr. pri streamovani cez BT z telefónu sa tento pri prepnutí ocitne v stave PAUSE. Mne sa to občas stane aj pri prepnutí na iPodeClassic cez USB. Vtedy mi občas pomôže precyklovat sa cez SRC znovu na pôvodný zdroj. Ale uznavam, ze to nie je ani elegantne ani systémové riešenie. Jednoducho PLAY/PAUSE tam od prirodzenia nie je. Alebo sme ho len nenašli? Kedysi som sa pokúšal nahovoriť servisakov aby mi to cez Diagnostiku prestavili na ľavé tlačítko na páčke svetiel. Ale kukali na mna ako pi.a na banán. Citovat
Milhaus65 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Dnes jsem zkoušel, i přes USB i přes BT audiostreaming mi tlačítko MUTE udělá pauzu, zastaví přehrávání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.