Y2K Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 tak som konecne po pol roku rozbehal video Ale: 1) video mihoce, skusal som rozne kable, nic nepomohlo, asi to uz tak bude, zvuk tiez nic moc hlavne na MAX volume 2) Napojil som to na osvetlenie kastlika, to znamena ze ked zavriem kastlik video vypne...s tym asi nic 3) Nechapem naco je to video, ked ide iba ked auto stoji 4) Nechapem naco je to video, ked ho pozeram iba ked stojim s vypnutym motor, za chvilu mam ekonomicky rezim...takze trosku nepouzitelne si myslim Ale ide no Nejake postrehy? Citovat
Agrafik Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Že je to funkce k ničemu. Akorát ukázat, že to funguje a to je asi vše. Já mám odzkoušen telefon, vše OK, ale nějak nemám důvod to použít. A že jsem to jednu dobu opravdu chtěl. Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 ved prave no ale ide mi to tak je fajn Citovat
elton Odesláno 23. červen 2012 Odesláno 23. červen 2012 Nech si udělat odblok videa za jízdy a napoj ten přehrávač na zásuvku. Pak ti pojede i za jízdy. Citovat
Y2K Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 mozno casom a napajat na zasuvku, to je daleko a nechcem ziadne kabliky navyse tak to asi ne...zatial postaci ako to je zrejme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.