skleny2010 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Ahoj lidi. Chtěl bych vás poprosit o radu. Mám P406 1.9 td 1998 66kw najeto 255000km. Nikdy jsem neměl problém se startem až teď. Sednu do auta otočím klíčkem starter točí a asi tak po 5-10ti sekundách to chytne a hned zas chcípne a strašně se z toho zakouří. Takhle to udělám asi 10krát a už na to nemám nervy tak toho nechám. Zkouším to takhla už 2 dny a pořát to samé-nic. Předem moc děkuji za rady. S pozdravem skleny Citovat
Barney Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 ....tak nejspíš ti tam nejde nafta... proměř podávaci čerpadlo... Citovat
skleny2010 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Kde to čerpadlo je a jak ho proměřím? Citovat
Barney Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tak především zkus jít k nádrži a multakem prověr jeslti ti tam jde štáva a zda po sepnutí klíčku má odběr.. Pokud by toto bylo OK šel bych k mechanickému k motoru Citovat
Barney Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 A to čerpaldo najdeš pří mov nádrzi musíš vytáhnout zadník sedačky. a Tam je kryt kterej musíš sundat rozděláš výčko a podním je čerpadlo .. tedy myslím .,.sám jsem to ještě u svého TD nezkoumal ..ale většina aut má 2víčka pod jedním je čerpadlo a pod druhým plovák pro palivoměr. Citovat
skleny2010 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Ok. Určitě to zkusím. Zatím děkuji. Citovat
stajgrpavel Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 no me netesnila naftova trubicka to je od filtru k cerpadlu .... tocil jsem i 10 minut nez to chytlo ... tak jsem koupil stavovacky a vsude kde se dalo jsem je nacpal :-) ted uz mam klid ... dnes rano 23,4 pod nulou ... 2x nazhavil a na druhou tocku to chytlo :-) Citovat
Opl405 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 1.9TD nemá elektrické podávaci čerpadlo. Má v prostoru motoru balonek, kterým se ručně načerpá. Šel bych po přepadových hadičkách a podívat se na těleso filtru, já nedávno měníl o-kroužek primo na filtru, jak se ovládá kohoutkem, jestli má jít nafta přes předehřev, či nikoli. Když jsem napumpoval balónkem, tak to tam prosakovalo. A i ten pumpovací balónek se jednoduše rozdělá, a jsou tam 2 ventilky, taky je ofoukat a zpět složit. Citovat
stajgrpavel Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Opl405 : u 406ky je nekde nakej kohoutek ??? ja myslel ze to jde vzdy prez predehrev nafty ??? nemas foto toho ??? rad bych se o tom odzvedel vice. i o tom balonku... jak se rozdela a co se jak dofoukne . dekuji moc a take by me zajimalo na jake poloze spinacky se zapne predehrev nafty ? Citovat
Opl405 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Foto nemám, mohl bych to vyfotit zítra. Předehřev nafty je tam řešen na tělese termostatu, takže až je ohřátej motor, tak to pak ohřívá i naftu pod filtrem. A ten balonek je, když se otevře kapota, tak vlevo jak je uchycen motor. Normálně z něj odpojit hadičky, sundat ty kroužky (sponky) a rozdělat, jsou tam na každé straně plastové ventilky (Nepřehodit je !!) Když padala nafta u mě, tak to byl buďto balonek, hadičky,nebo ten o-kroužek) + zkusit dotáhnout spoje, kde vede nafta. [upravil dne 11.2.12 21:34 od Opl405] Citovat
Opl405 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 A u toho filtru je to jak je ta čára a písmeno A, je to taková plastová klec, zajištěná drátěnou podložkou, a dá se s tím pootočit, a to buďto vede naftu přímo do filtru, nebo to pustí přes předehřev. A pod tou podložkou je o-kroužek, ale jak jsem psal, průsak nafty jde vidět, když se pumpuje balónkem. Citovat
stajgrpavel Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 super. juknu na to az dorazim domu :-) jen jsem myslel ze to ohriva naftu jeste pred nastartovanim a ne az po zahrati motoru. ale i tak to bude lepsi hrat :-) vim kde je balonek jen jsem netusil ze se da rozdelat natoz ze se nafukuje :-) Citovat
skleny2010 Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 Nazdárek.Tak sem zkusil už snad všechno a jediné co se mi podařilo je že sem to nastartoval ale motor vynecháva,pořád svítí kontrolka (K),zdechá to a jde to jako kdyby v nějakym nouzovým režimu tak možná na 20% a kouří se z toho a smrdí to jak spálenej olej.V motoru nikde nic nerachotí že by se tam něco pokazilo.Nemáte někdo schéma elektryky motoru,kde jsou všechny čidla?Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.