krko 407 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Môžete mi poradiť ako zoradiť moje autá pod seba?:(Všetci to tak majú,len mne ich stále radí za sebou.Z PC som nie moc kamoš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 No a není to tak lepší?? Aspoň ti podpis nezbírá pul stránky.Pokud si přečteš pravidla tak zjistíš že historie by tam být něměla, malo by být aktuální auto připadně dvě, ale prodaný je tam zbytečně. Jinak odřádkování se dělá Enterem, jako v celých Windowsech kdekoliv A ještě jedna rada, vkladej temata kam patří, tohle má být v Pokecu. Takže dej vědět až to přečteš, já to tam přesunu Enterem, ale jen jednou! Stále tam máš na konci prázdné řádky a natahuje to podpis dolů.A co jsem psal o tech prodaných autech. Přečti si prosím pravidla. Děkuji [upravil dne 10/2/12 22:57 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Není to dobrý, maš na konci několik prázdných řádků, odmaž je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.