Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych vymenit servo olej a nevím přesne jaky patří do 406 (old) 1.8 16v 81kw rok 97, je už asi dost stara (nevím kdy měnil predchozí majitel), v techto mrazech se mi zda že je trochu hustší a navíc mam ráno hadici k servopumpe tvrdou jako kámen, po nastartovaní tak cca 5 sekund má zvuk jako by jela na prazdno (oleje po max) pak bez problemu, po zahratí motoru je hadice opět krásne mekka, snad to nova kapalina vyřesí...a taky mě zajíma množství kapaliny...predem díky za pomoc

Guest Džůny
Odesláno

Pár dní zpátky jsem taky měnil. Můžeš nalít i Dexron III, je zpětně kompatibilní. A 2,2 litru je zbytečně moc, všechno stejně nikdy ven nedostaneš, mně stačila litrovka. Budeš to dělat sám?

Odesláno

no asi jo, na autě si vetšinou vse delam sam pokud na to stačím,alespon vim co a jak, servisum neverim, ale tohle by mela bejt brnkacka...ale pockam až mrazy potáhnou někam třeba na afriku :-) nebo je to obtížnejsí než u ostatních aut?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...