Fortune88 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Ahoj, potřeboval bych vymenit servo olej a nevím přesne jaky patří do 406 (old) 1.8 16v 81kw rok 97, je už asi dost stara (nevím kdy měnil predchozí majitel), v techto mrazech se mi zda že je trochu hustší a navíc mam ráno hadici k servopumpe tvrdou jako kámen, po nastartovaní tak cca 5 sekund má zvuk jako by jela na prazdno (oleje po max) pak bez problemu, po zahratí motoru je hadice opět krásne mekka, snad to nova kapalina vyřesí...a taky mě zajíma množství kapaliny...predem díky za pomoc Citovat
Fortune88 Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 díky moc...kolik ho tam cca vleze? Citovat
Guest Džůny Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Pár dní zpátky jsem taky měnil. Můžeš nalít i Dexron III, je zpětně kompatibilní. A 2,2 litru je zbytečně moc, všechno stejně nikdy ven nedostaneš, mně stačila litrovka. Budeš to dělat sám? Citovat
Fortune88 Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 no asi jo, na autě si vetšinou vse delam sam pokud na to stačím,alespon vim co a jak, servisum neverim, ale tohle by mela bejt brnkacka...ale pockam až mrazy potáhnou někam třeba na afriku :-) nebo je to obtížnejsí než u ostatních aut? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.