jirka639 Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Pe.Tr takže jsi zhubl a už tě vzali na operaci? jak to pomohlo proti chrápání? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tak zaver je ten ze opravdu nechrapu a to muzu lezet jakkoliv. Lepe se mi dycha volnejs jakoby. Navic po vyspani se ocitim uz opravdu vyspany a posledni dobou kdy uz me rano nebudi bolesti krku jsem schopnej po dlouhe dobe spat i osm hodin v kuse. Takze max spokojenost. Ad po operaci, jeste trosku boleni krku. V krku se to jeste hoji takze jeste tam mam par povlaku. Boli zivani a kaslania resp pcikani ale to se srovna. Dnes jeste posledni antibiotika a 1. 8. Mam posledni kontrolu. Jinak zhubnul jsem dvacet kilo a az budu po uzdraveni moct pojedu dal. Konec roku se blizi... Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 možná dodám že podruhé bych na tento zákrok už nešel :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 tak bolest je už uplne pryč, v krku jen malinko zarudlo jest ale vypada vše zarostle a hlavně bez těch hnusnejch povlaků. 1.8. mam kontrolu ale to bude jen trivka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.