bazman Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Zdravím všechny a prosím o radu jsem už zoufalý Mám Peugeota 406 1.8 16 V starý model rok výroby 1998. Zlobí mne blinkry a to tím způsobem, že když dám páku vpravo tak se rozsvítí a blikají jak pravé blinkry tak i levé blinkry, když jeto naopak tedy směrová páka vlevo tak blinkry fungují správně. Relátko ( přerušovač) přepíná tak jak má. Prohledal a vyčistil jsem zadní ukostření u světel a nepomohlo to. Je zajímavé, že když odpojím páčku a spojím to na tvrdo jen na konektory tak se to chová stejně pravá strana bliká a s ní levá strana a naopak je to v pořádku. Zapomenul jsem říct, že když bliká pravý blinkr, levý blinkr bliká s nepatrným zpožděním a slaběji, jako by dostával méně proudu. Už jsem vyčistil páku směrovek. Na páce je ovládání klaksonu, předních a zadních mlhovek, světel. Uzemňovací body které jsem našel jsou vyčištěné. Ostatní elektrika ve vozidel funguje bez závad. Předem děkuji za každý nápad co s tím. [upravil dne 9/2/12 13:11 od bazman] [upravil dne 24/2/12 09:32 od bazman] Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ahoj zkus vymenit spinac vystraznych svetel. bez nej to blikat nebude vubec. treba je priblem v nem... Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 tusim ze v tom spinaci vystraznych svetel jsou diody na usmerneni... mohli odejit a proto se to klemuje ... Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 tusim ze v tom spinaci vystraznych svetel jsou diody na usmerneni... mohli odejit a proto se to klemuje ... no, já jsem nevěděl přesně, jestli tam takové diody jsou, ale je fakt, že přesně tato jedna z diod by měla tento výsledek Je otázka, jestli ty diody jsou ve spínači anebo u přerušovače. Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 myslim ze budou ve spinaci. ptotoze kdyz ho odpojit tak si uz nebliknes. to jsem zjistil v utery ... ale az po 5ti kilacich od domova kde jsen zanechal celej panilek s tlacitky :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 zkus se podivat na schema vystraznych svetel. diody by mely byt znazornene... Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Kdyby někdo dal schema. Já mám schema 406, ale jenom novější - všechny kabely jdou do BSI. U Felicie je to řešeno tak, že spínač varovných světel má 5 sekcí, žádné diody, Tam kdyby se spekla jedna sekce, tak by se to mohlo takto chovat. Citovat
bazman Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 Díky za nápad, sice jsem to už měnil za kus z vrakáče, ale není vyloučeno, že jsem chytil stejně vadný kousek. Mám šikovného elektrikáře, tak to hodím ať to přeměří a uvidím co dál. Ještě takový malý dotaz nemůže to dělat nějaká kostra ? V případě, že ano, nemáte někdo rozpis těch ukostřovacích bodů. Jde mi hlavně o body v motorové části mám už rozebranou zadní část vozidla a celou palubku a ze zoufalství sleduji zda kabely někde nejsou poškozené a nechytají kostru. [upravil dne 10/2/12 15:20 od bazman] [upravil dne 11/2/12 09:58 od bazman] Citovat
stajgrpavel Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 no vecer zkusim pohledat na netu schema. ted jsen v praci a pisu z telefonu :-) Citovat
bazman Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Všechny Vás zdravím a pokračuji dál v řešení problému. Vyčistil se a přeměnil spínač výstražných světel, ten je v pořádku, ale blinkry stále zlobí a zlobí . Má prosím někdo ještě nějaký nápad co s tím. Citovat
P607Olda Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Může být taky utržená kostra v některém předním nebo zadním světle. Nemění se charakter blikání, když zapneš různá světla - přední nebo brzdová? Schema sis určitě naštudoval. Zkusil bych přemostit přerušovač aby to svítilo pořád a pak v pohodě měřit voltmetrem úplně všechno. Na schematu položka 80, vývod 2 a 5. [upravil dne 13.2.2012 23:09 od P607Olda] [upravil dne 13.2.2012 23:11 od P607Olda] Citovat
bazman Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Tak stále mám stejný problém. Po proměření jsme zjistilo, že pravá strana kabeláže teda která vede k pravému blinkru někde asi probíjí. Jelikož se však nepodařilo zjistit kde musím jít po kabelech. Bohužel jsem však skončil na jednom konektoru. Potřeboval bych vědět kde najdu konektor č. 7 common conector, který je ve schématu výše. Prohledal jsem pomalu celou palubní desku ne a ne na něj narazit. Prosím poraďte někdo kde ho přesně najdu ve vozidle. Citovat
bazman Odesláno 24. únor 2012 Autor Odesláno 24. únor 2012 Po rozmontování snad poloviny elektroinstalace ve vozidle zjistil elektrikář, že odešla jedna z diod u napojení alarmu na blinkry. Po výměně funguje všechno OK. Každopádně děkuji všem za příspěvky ve vlákně. Teď budu tak dva dny dávat elektriku a kabely dohromady už se těším . Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 bazman: tak dioda to byla jen na jinem miste nez jsem rikal ja... s tou elektrikou ti nezavidim.... a dekujem za info. treba se to jeste nekomu bude hodit. a mohl by jsi napsat kde ta dioda je. idealne udelal foto? a gratuluji ze se ti to povedlo najot a opravit :-) Citovat
bazman Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 bazman: tak dioda to byla jen na jinem miste nez jsem rikal ja... s tou elektrikou ti nezavidim.... a dekujem za info. treba se to jeste nekomu bude hodit. a mohl by jsi napsat kde ta dioda je. idealne udelal foto? a gratuluji ze se ti to povedlo najot a opravit :-) Foto už bohužel nejsem schopný udělat, protože jsem kabely už vyvázal, zaizoloval a dal zpátky do svazků. Každopádně si myslím, že foto by bylo stejně zbytečné, jelikož se jedná o dodatečně nainstalovaný alarm firmou a každý to bude mít v autě trochu jinak. Nejvíc pomůže případnému \"šťastlivci\" s touto závadou, aby hledal zapojení v hlavním svazku kabelů od alarmu. Mně se kabely napojovaly na svazky kabelů u předních levých dveří. Zde je plast na kterém je umístěna páčka na otevírání přední kapoty. Po odstranění je zde mimo jiné černý konektor s kabely a zde také byla napojena část kabeláže alarmu. K té závadě ještě malinko uvést, že jsem prvně zkoušel alarm odpojit ze sítě vozidla, ale i když byl odpojen závada přetrvávala, bylo potřeba odpojit samotnou polovodičovou diodu. Já mám dvě polovodičové diody které vedou od alarmu ke kabeláži s blinkry a bohužel byly hezky schované za bílým plastem z relátky, takže nebyly hned vidět. Teď jsou tam dány silnější diody a myslím, že už od toho bude klid. . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.