pepek1985 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ahojte... nemáte niekto schemu alebo nieco take od kurenia resp. klímy na P 307 1,6 HDi ? Mám totiž problem, ked pustim ventilátor začne mi z podkapoty taký zvuk akoby šklbanie, alebo akoby bolo niečo uvoľnené. ako náhle vzpnem kurenie všetko prestane. a tiež ked prejdem par km (10-15), tak to prestane akoby sa niečo zohrialo a už je dobre potom... takže zrejme bude problem niekde vo ventilátore alebo v kureni... či??? dakujem za vaše názory... Citovat
petulio Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 na mojej 307SWcku mi odislo kurenie, no skor mi ventlator nehucal. Tak som zhodil na spolujazdcovej strane suflik a nic tam tak na soferovej strane som zhodil plast pri nohach a nasiel napajanie ventilatora a dal ventilator na priamo cez baterku a isiel. Len ked som ho napojil na system nesiel tak som v smutku nahodil plasty nastartujem a islo kurenie. Ale ked som nastartoval islo kurenie na tyzden a teraz anik obraz anik zvuk co tomu moze byt??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.