kalich92 Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 zdravím mám dotaz..vlastním peugeot 405 D a vždycky krásně startoval i v -6. Až minulý týden když začali veliké mrazy mi to nechtělo nastartovat. Startoval jsem přes kabely.. pul hodiny to projel a odstavil auto. na druhý den to zase nechtělo naskočit tak jsem vymenil baterku z druhého auta a ta sla ale dnes zase nejde. Baterka je stara 1 rok a je to 74mhA. Co tam má tak veliký odběr že baterka nevydrží. místo otáčkoměru mám hodiny ale to nemůže brat tolik. ....dík za rady Citovat
crazybiker Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 treba odmerat kludovy odber, moze to byt radio/alarm,svetlo v kufri a pod. urcite v provom rade zmer kludovy odber. pak mozno je slaby alternator,alebo starter, vsetko premerat... ina moznost neni Citovat
kalich92 Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 no práveže když to chcu nastartovat, tak sa mně občas zapne rádio(mám to zapojené zvlášt..ne na spínačku) ale to zacalo delat az ted v zime jinak to bylo bez problemu...ale kazdopadne to zkusim..diky Citovat
crazybiker Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 tak to moze byt aj s radiom, zvycajne tieto veci vyjdu najavo cez zimu,ked je potrebne mat v 100% stave baterku a elek.inst.... Citovat
Jer250 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Já se přiseru ať nezakládám nové téma..dnes ( je asi -6 ) jsem si sedl do auta a začal startovat, nic. Včera a ty předchozí dny kdy bylo až -15 tak to nastartovalo na drnk. Dneska to točilo jakou dobu a nic, i jsem zkoušel roztačit a to taky nechytlo...Co to muže být? Baterka? Muže to nějak souviset s tím, že když je motor studený chytne hned a když je zahřátý a třeba mi to chcípne tak to trvá tak 5 vteřin než to chytne? Že by to souviselo s tím, že je venku dnes tepleji? Včera jsem přijel normálně, zaparkoval, všechny spotřebiče vypnul, chvilku čekal a pak jsem to vypnul, to bude nějaká blbost zase jak to tak bývá když to z ničeho nic nejde což? Peugeot 1,6 1994. Díky Citovat
kalich92 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 já bych zkusil dobit baterku. Třeba už dobře nedrží kapacitu. A jestli to nepomože podíval bych sa na svíčky. O tem studeném a teplém startu jsem tu taky neco videl..tak je potreba si projit forum. Citovat
Jer250 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Mě to hledání tady moc nefunguje...nenajde to nic nebo to hodí chybu:( Citovat
Ondrík Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 to Jer 250. neviem či som ťa správne pochopil,ale keď ti baterka vlázde točiť štartérom,takže vlastne motorom a motor nechytí, tak problém nebude v baterke.Keď vládze točiť,baterka je OK. Citovat
Jer250 Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Problém je v čerpadle..netočí se, už jsem ho vyndal a vyzkoušim či jde, když nepujde tak je to jasné, když půjde tak nevim...pojistky jsem kontroloval.. ( kdyby někdo věděl která pojistka to je nebo měl plánek co která jistí, tak bych byl rád ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.