Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím mám dotaz..vlastním peugeot 405 D a vždycky krásně startoval i v -6. Až minulý týden když začali veliké mrazy mi to nechtělo nastartovat. Startoval jsem přes kabely.. pul hodiny to projel a odstavil auto. na druhý den to zase nechtělo naskočit tak jsem vymenil baterku z druhého auta a ta sla ale dnes zase nejde. Baterka je stara 1 rok a je to 74mhA. Co tam má tak veliký odběr že baterka nevydrží. místo otáčkoměru mám hodiny ale to nemůže brat tolik. ....dík za rady :(

Odesláno

treba odmerat kludovy odber, moze to byt radio/alarm,svetlo v kufri a pod. urcite v provom rade zmer kludovy odber. pak mozno je slaby alternator,alebo starter, vsetko premerat... ina moznost neni ;)

Odesláno

no práveže když to chcu nastartovat, tak sa mně občas zapne rádio(mám to zapojené zvlášt..ne na spínačku) ale to zacalo delat az ted v zime jinak to bylo bez problemu...ale kazdopadne to zkusim..diky :)

Odesláno

Já se přiseru ať nezakládám nové téma..dnes ( je asi -6 ) jsem si sedl do auta a začal startovat, nic. Včera a ty předchozí dny kdy bylo až -15 tak to nastartovalo na drnk. Dneska to točilo jakou dobu a nic, i jsem zkoušel roztačit a to taky nechytlo...Co to muže být? Baterka? Muže to nějak souviset s tím, že když je motor studený chytne hned a když je zahřátý a třeba mi to chcípne tak to trvá tak 5 vteřin než to chytne? Že by to souviselo s tím, že je venku dnes tepleji?

Včera jsem přijel normálně, zaparkoval, všechny spotřebiče vypnul, chvilku čekal a pak jsem to vypnul, to bude nějaká blbost zase jak to tak bývá když to z ničeho nic nejde což? :D

Peugeot 1,6 1994. Díky

Odesláno

já bych zkusil dobit baterku. Třeba už dobře nedrží kapacitu. A jestli to nepomože podíval bych sa na svíčky. O tem studeném a teplém startu jsem tu taky neco videl..tak je potreba si projit forum.

Odesláno

to Jer 250. neviem či som ťa správne pochopil,ale keď ti baterka vlázde točiť štartérom,takže vlastne motorom a motor nechytí, tak problém nebude v baterke.Keď vládze točiť,baterka je OK.

Odesláno

Problém je v čerpadle..netočí se, už jsem ho vyndal a vyzkoušim či jde, když nepujde tak je to jasné, když půjde tak nevim...pojistky jsem kontroloval.. ( kdyby někdo věděl která pojistka to je nebo měl plánek co která jistí, tak bych byl rád )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...