MilanZ Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Zdravím, po naštartovaní sa mi objaví hláška:porucha emisného systému a svieti kontrolka diagnostiky motora, vie niekto poradiť? Ďakujem Citovat
Přema Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Bez dia je to věštění z křištálové koule A motor by si mohl napsat..... Citovat
MilanZ Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 Môže niekto poradiť kde sa nachádza snímač tlaku FAP a čo s tým? Citovat
Y2K Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 cool aj mne obcas cosi hodi ale zatial neviem co ELM pise ze ignition circuit 1 fault neviem ci to nemaju na svedomi mrazy...lebo iba za studena a za \"podtacania\" motora [upravil dne 8.2.2012 18:12 od Y2K] Citovat
janci.b989 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Môže to byť i vysokým tlakom turba. Jasom mal s tým problém. Nemám síce fap ale nad 3000ot/min sa vyhodila chyba a po chvíľu sa hodil motor do núdzaku a hneď pokles výkonu.V tom prípade vypnúť motor a znovu naštartovať. Na diaľnici nič príjemné za jazdy. Citovat
Ondrej89 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tahle hlaska mi predevcirem taky naskocila. Nastartuju. Ale rozject se nerozjedu-chcipne to... Myslite,ze to bude ten snimac nebo zacpanej FAP. Diky Citovat
Ondrej89 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tahle hlaska mi predevcirem taky naskocila. Nastartuju. Ale rozject se nerozjedu-chcipne to... Myslite,ze to bude ten snimac nebo zacpanej FAP. Diky Tak se z toho vyklubala zk***na hadice co jde k intercooleru a auto nemelo vzduch. Vnitrni cast hadice se utrhla od silnejsi vnejsi a hadice se ucpala.... Docela sem byl prekvapenej! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.