S16_106 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Ahojte všetci, mám veľký problém s ktorým si neviem dať rady. Neukazuje mi rýchlosť ani teplotu motora, ručičky oboch ukazovateľov sú počas jazdy stále dole. Po nejakej dobe väčšinou po tých cca 30 minútach to samo od seba nabehne ako keby nič. Keď zastavím vypnem motor a o 5 minút opäť naštartujem problém sa znova objaví. Menil som žiarovky v budíkoch vtedy som mal budíky otvorené a od tej doby to takto blbne,ale pritom konektory sú zapojené správne Som beznadejný,neviem či je to nejakým čidlom,alebo tým ,že som menil tie žiarovky... pomôžte nejako ak máte nápad ďakujem Citovat
maNkovic Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Mne sa niečo podobné stalo na 605 tieš po rozobratí a zložení budíkou . Potom som ich znova rozobral prečistil kontakty a uš idú . Skús prečistiť kontakty či sa ti po ceste nahodou dáky kontakt nespojí a nebehnú Citovat
S16_106 Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 dakujem bratku, idem hned na to ,snad to bude len v tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.