sterbak.d Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 caute lidi chcu se zeptat cim to muze byt dneska rano jsem dosel k auto nastartoval jsem a odjel ale zjistil jsem ze mi nefakci tachometr a kdyz jo tak vyleze rucika na horu a uz nesleze nebo pada pomalicku ale sekave cim to muze byt diky za odpoved Citovat
ChouLu Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 praskla hridelka moturku opravitelne, popr bych tady měl jeden navíc Citovat
sterbak.d Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 za kolik a je to tezke vymenit [upravil dne 6/2/12 21:13 od sterbak.d] Citovat
Zodiak Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Stačilo hledat: za kolik a je to tezke vymenit [upravil dne 6/2/12 21:13 od sterbak.d] Replika toho motorku, co hejbe s ručičkou na eshopu za 650,-Kč - odkaz je v tom vlákně, je to docela piplačka a pokud nejsi aspoň trošku manuálně zručný, tak se do toho nepouštěj, nebo naděláš víc škody než užitku. [Edited on 7/2/12 09:12 by Zodiak] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.