Janec Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Zdravím mám problém. Před dvema dny sem nastartoval na po 3ti což bylo u meho auta neobvyklé ale auto beželo pak normálně. Včera když sem nastartoval tak auto jelo cca pul minuty a pak se vyplo ale když sem držel pod plynem tak ok. Dnes mi chcipalo co chvíli a jak sem jel domů tak už pro mě musel přijet kamarád protože jeen chytí a zdechne. Sem tam se mi podaří dostat motor do otáček (spíše jak stojí delší dobu) ale po chvíli stratí výkon.Už si nevím rady nenapadá vás někoho čím by to mohlo být?? Já si myslím že by to mohlo být čerpadlo ale nejsem si jistý... Jo a když se mi stim podaří odjet tak svítí kontrolka diagnostiky. Nenapadá nekoho z vás něco ? Citovat
Mikky Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Kontrola oleje, ale spíš mi to připomíná zmzlou naftu pokud máš diesela u benzínu by to mohla být voda v oleji Citovat
Janec Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Jo je to i celkem podobné taky se mi někdy hopaly ty otáčky.Dnes nabiju baterku a podívám se na to. Zajímavé je že když to nechám chvlíli stát tak pak chytne celkem normlálně ale problém nastává po chvlíli kdy se motor trochu zahřeje. Myslíte že tu chybu ukáže i diagnostika ? Když nemám bsi ? Citovat
222johny222 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 tak přesně tohle se děje u mýho auta!!!! Stejný motor i kW... :-( a ještě plyn jde ztuha :-( poradte prosím... dělá mi to od te doby co mi namotnovali do auta plyn,ted při těch mrazech se to zhoršilo.... ted to ani nemůžu nastarotvat na potřetí...:-( Citovat
Janec Odesláno 8. únor 2012 Autor Odesláno 8. únor 2012 Dnes sem tomu věnoval zase chvilku a dalo se stím jet ale motor pořád chcípal přikládám videa kdyby někoho ještě něco napadlo... http://www.youtube.com/watch?v=a2Y2AkR1mZI a http://www.youtube.com/watch?v=9ULWG62exZ8 Citovat
Janec Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 Ještě ne auto mam rok ale k tomu jsem se ještě nedostal spíše když odpojim senzor polohy skrtici klapky tak motor nezdechá ale chvíli se houpou otáčky ale ten krokáč preventivně vymněním. Citovat
222johny222 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 U mě to vypadá na regulaci podtlaku,o víkendu to budu měnit,tak dám vědět jak jsem dopadl :-) Citovat
Guest Džůny Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Janec: Někde v garáži by se mi měl jeden funkční senzor válet, kdybys to chtěl vyzkoušet. Citovat
Janec Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 To asi tim nebude ale díky dnes sem vyjel stary benzin čepl jinde a vyrazně se to zpešilo akorát mi to začalo střílet ve vyfuku fak už si nevim rady ale je pravda že už to tak často nevypina motor ješte skusim něco na pročištění soustavy a vymněnit svíčy jak ani tohle nepomůže tak to vidím na servis Citovat
filip-b Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Tohle mi dělala Omega 2.0 16V a byli to podpálený ventily. Citovat
Janec Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 To doufam že to mít nebudu ale už to celkem fičí musím jen ten volnoběh ješte vychytat a parada ješte skusim vyčistit MAP senzor Citovat
222johny222 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Vyřešeno špatný MAP senzor co to je? kde ho najdu? Citovat
Majkls Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Taky by mě zajímalo blížší info k tomu MAP senzoru, chová se mi to stejně, mám 1.4i ve 206ce Čidlo teploty jsem měnil a to nepomohlo, kvalitou benzinu to nejspíš taky nebude, už jsem zkusil víc čerpaček a furt stejný. Akorát teda nemůžu říct, že by to dělalo pravidelně, jezdím denně a chcípá to na volnoběh tak jeden den v týdnu, někdy to drží i 14 dní, starty posledních cca. 10 dní na první pokus, akorát před 14 dněma jednou přes kabely, ale baterkou to nebude, je jak nová Citovat
Janec Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Po výmněne senzoru sem až ohromen použil sem stejné co tam bylo a motor je daleko klidnější žadné škubaní a nic podobného přidávám fotku kde se nachází atd ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.