Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim, ted jsem koupil druhou 607 na nahradni dily. Muj displej je uplne K.O tak bych ho chtel bymenit za ten v nahradnim aute, ale ten je velky s navigaci a ma tedy jiny Pin. Obe auta jsou rok vyrobi 2002 tedy me o par mesicu mladsi, tak me zajima jestli to nejakym zpusobem pujde, mam komplet auto s jednotkou vseckymi krabyckami kabelazi naprosto vsim. V obou je JBL , jestli hraje radio tedy v tomto nejakou roli. Nevidim uz na nem nic a jestli je jakakoli moznost jak to udelat du do toho cas neresim klidne jsi s tim budu hrat dlouho. Budu vdecny za kazdou radu, napad, cokoli :-) je tam dokonce vystup na audio a video tak to bych taky chtel prepojit. Mely by byt oba RT2 ne?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat , jestli tedy někde opravit lze ?? a nebo jestli jde dat velký místo malého bez dalších úprav.

Prostě co je nového, ale asi nic :) Můj display už totálně kolabuje a začal zlobit i v druhém voze

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Sakra jak to udelat? Ja uz na tom nevidim nic :-/ a velky mi lezi doma :-/ taka skoda , neni nejaky navod? Kablu kupim kolik je treba , pajku vemu , vsecko sezenu ale jak to udelat :-D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...