groovred Odesláno 12. listopad 2013 Odesláno 12. listopad 2013 vdaka bohu za velky display, pozeram že v Peugeote to z malymi trochu p*srali Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Zdravim, ted jsem koupil druhou 607 na nahradni dily. Muj displej je uplne K.O tak bych ho chtel bymenit za ten v nahradnim aute, ale ten je velky s navigaci a ma tedy jiny Pin. Obe auta jsou rok vyrobi 2002 tedy me o par mesicu mladsi, tak me zajima jestli to nejakym zpusobem pujde, mam komplet auto s jednotkou vseckymi krabyckami kabelazi naprosto vsim. V obou je JBL , jestli hraje radio tedy v tomto nejakou roli. Nevidim uz na nem nic a jestli je jakakoli moznost jak to udelat du do toho cas neresim klidne jsi s tim budu hrat dlouho. Budu vdecny za kazdou radu, napad, cokoli :-) je tam dokonce vystup na audio a video tak to bych taky chtel prepojit. Mely by byt oba RT2 ne? Citovat
pagot Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Chtěl bych se zeptat , jestli tedy někde opravit lze ?? a nebo jestli jde dat velký místo malého bez dalších úprav. Prostě co je nového, ale asi nic Můj display už totálně kolabuje a začal zlobit i v druhém voze Citovat
tomik1987 Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 veľký display namiesto malého ide dať určite ale ako tu je 1 video Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 3. říjen 2015 Odesláno 3. říjen 2015 Sakra jak to udelat? Ja uz na tom nevidim nic :-/ a velky mi lezi doma :-/ taka skoda , neni nejaky navod? Kablu kupim kolik je treba , pajku vemu , vsecko sezenu ale jak to udelat :-D Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 17. říjen 2015 Odesláno 17. říjen 2015 Prosim vas, kde sezenu vse at todle udelam? https://www.drive2.ru/l/7801918/ Vykucene stejne co mam ja ale jak to udelat :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.