Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Olej všude na motoru-neštěstí pokračuje

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi

Dneska se mi stala hodně špatná příhoda:(.

Jedu domů,a po ujetí 10km,se na mě rozsvítila stopka,a začala blikat olejnička.Okamžitě sem vypnul motor,dohrkal na odstavné místo bylo kousek.Olej šel přes kontrolní měrku ven,byla totiž vystřelené.

Nesetkal už se s tím někdo z vás?

Sice vše pročištěno,za tím měrka nevylítla.Ale za boha se nemůžu zbavit přimrzávání škrtící klapky.Furt se mi k ní dostává trochu vody a jak přimrzne je to neštěští.

Má stím někdo z vás skušeností?:(

Sem už vyčerpán,každý den se modlím at dojedu do práce:D

Vůbec netuším co stím mám dělat :(:(:(

[upravil dne 12/2/12 07:11 od Bobo.KH]

[upravil dne 12/2/12 07:13 od Bobo.KH]

Odesláno

me se to stalo vcera staci... a uz sem to taky zjistoval staci jen odpojit tu hadicku co vede z motoru do skrtici klapky a vycistit ju pokud mozno tak aj tu klapku :) a pak nalit olej :)

Odesláno
me se to stalo vcera staci... a uz sem to taky zjistoval staci jen odpojit tu hadicku co vede z motoru do skrtici klapky a vycistit ju pokud mozno tak aj tu klapku :) a pak nalit olej :)

tak že,tvou příčinou bylo to že si měl zanešenou hadici a špinavou škrtící kladku?

Odesláno

zamrzlo odvětrání klikovky,to se stává,většinou když se jezdí krátké trasy,tak se v hadici udělá z oleje a páry takový šlem,který když zmrzne tak vylíta olej měrkou...

to me bylo vcera receno :)

Odesláno

snad jo zitra to auto projedu pojedu dom tak pak vycistim aj tu klapku :) ale bacha na tu hadici bude zmrzla pokud mozno tak si ju nahrej fenem nebo pistolu horkuvzdusnu me bouzel praskla...:grr

Odesláno
no ale zajima me jestli se tomu da nejak predejit do budoucna nejakym pripravkem?

to by mě taky zajímalo,jestli se tomu dá nákym způsobem přede jít :)

Odesláno

Dělá to i na těch českejch či spíše dojče autech.Na těch nejlepších na světě :myslim, na Fóbiích:o.minulý týden na služební 1,416V s 350000km.

Takže nejen frantíci od PSA:D

Odesláno
Tak hlavne ze je to vsechno dobry na tom xsara foru tam aji nejaci pridreli motor po tomhle gejziru oleje..

Mě bylo řečeno,že mám trochu hlučnější motor,než byl před nehodou.

Uvidím ve středu,to si jedu pro auto.Jen doufám,že to znova už nevylítle,to bych se zesral.Myslím,že až do jara,tu kapotu budu mít otevřenou každý den.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...