Bobo.KH Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Zdar lidi Dneska se mi stala hodně špatná příhoda:(. Jedu domů,a po ujetí 10km,se na mě rozsvítila stopka,a začala blikat olejnička.Okamžitě sem vypnul motor,dohrkal na odstavné místo bylo kousek.Olej šel přes kontrolní měrku ven,byla totiž vystřelené. Nesetkal už se s tím někdo z vás? Sice vše pročištěno,za tím měrka nevylítla.Ale za boha se nemůžu zbavit přimrzávání škrtící klapky.Furt se mi k ní dostává trochu vody a jak přimrzne je to neštěští. Má stím někdo z vás skušeností? Sem už vyčerpán,každý den se modlím at dojedu do práce:D Vůbec netuším co stím mám dělat :( [upravil dne 12/2/12 07:11 od Bobo.KH] [upravil dne 12/2/12 07:13 od Bobo.KH] Citovat
Snnyp1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 me se to stalo vcera staci... a uz sem to taky zjistoval staci jen odpojit tu hadicku co vede z motoru do skrtici klapky a vycistit ju pokud mozno tak aj tu klapku a pak nalit olej Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 me se to stalo vcera staci... a uz sem to taky zjistoval staci jen odpojit tu hadicku co vede z motoru do skrtici klapky a vycistit ju pokud mozno tak aj tu klapku a pak nalit olej tak že,tvou příčinou bylo to že si měl zanešenou hadici a špinavou škrtící kladku? Citovat
Stosun Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Aaaaaaaaaaa a to jsme se jeste predevcirem bavili o sedym sairajtu na vicku.A nakonec tohle k tomu.. Citovat
Snnyp1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 zamrzlo odvětrání klikovky,to se stává,většinou když se jezdí krátké trasy,tak se v hadici udělá z oleje a páry takový šlem,který když zmrzne tak vylíta olej měrkou... to me bylo vcera receno Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 STOSUN-sem hold poslední dobou strašný klikař. SNNYP1-no tak pokud by to bylo jen tohle tak je to dobrý,vždy myslím na to nejhorší Citovat
Dundee Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jak píše Snnyp1, zamrzlo odvzdušnění, několikrát se to tady už řešilo. Aby sis zkrátil dlouhou chvíli, tak pohledej;) Citovat
Snnyp1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 snad jo zitra to auto projedu pojedu dom tak pak vycistim aj tu klapku ale bacha na tu hadici bude zmrzla pokud mozno tak si ju nahrej fenem nebo pistolu horkuvzdusnu me bouzel praskla... Citovat
Snnyp1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no ale zajima me jestli se tomu da nejak predejit do budoucna nejakym pripravkem? Citovat
Bobo.KH Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 no ale zajima me jestli se tomu da nejak predejit do budoucna nejakym pripravkem? to by mě taky zajímalo,jestli se tomu dá nákym způsobem přede jít Citovat
Stosun Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=54&t=6909&hilit=odv%C4%9Btr%C3%A1n%C3%AD+motoru tady o tom pisou celkem dost aji tam nejak obalujou trubky zkuste procist treba se neco dozvite:papa Citovat
dýzl Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Dělá to i na těch českejch či spíše dojče autech.Na těch nejlepších na světě , na Fóbiích:o.minulý týden na služební 1,416V s 350000km. Takže nejen frantíci od PSA:D Citovat
Bobo.KH Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Díky za odkazi,zajímavé čtení.Jen doufám,že do jara bude už klid. Jinak má příčina byla-zacpaná hadice na odvětrávání klikovky Citovat
Stosun Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tak hlavne ze je to vsechno dobry na tom xsara foru tam aji nejaci pridreli motor po tomhle gejziru oleje.. Citovat
Bobo.KH Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Tak hlavne ze je to vsechno dobry na tom xsara foru tam aji nejaci pridreli motor po tomhle gejziru oleje.. Mě bylo řečeno,že mám trochu hlučnější motor,než byl před nehodou. Uvidím ve středu,to si jedu pro auto.Jen doufám,že to znova už nevylítle,to bych se zesral.Myslím,že až do jara,tu kapotu budu mít otevřenou každý den. Citovat
manfredusB Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 No koukám naštěstí že nejsem sám, kdo se toho dočkal. Taky na to juknu radši až mi kámoš bohužel vymění rozbitej alternátor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.