chuck11 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No vidíš tak jsou všichni v pořádku,aspoň nějaká dobrá zpráva PS.kdybys to rozprodával tak bych vzal krytky z ostřikovaču předních světel pokud jsou:papa [upravil dne 5.2.2012 18:56 od chuck11] Citovat
adam.bogocz Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 díval jses na fotky? zrovna toto bych řekl že už na tom autě není... Citovat
chuck11 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 můžou být třeba pohozené v autě jak upadly;) Citovat
Ringit Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 můžou být třeba pohozené v autě jak upadly;) Celej predek je v hajzlu a abych rekl pravdu, tak jsem se tema zbytkama co se valely na zemi neprohraboval, takze ne, krytky nebudou:nevim Ale pokud schanis, tak zkus autovrakoviste Vojkov, tam jsem je sehnal 1ks za 200,- Citovat
Stefan00 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 okej dakujem za rady...urcite sa nato pozriem a budem to riesit.....dakujem za rady este raz pre gozila TO: ...ako popisuje plnenie poisťovne gronholmm v ČR, tak isto to funguje u väčšiny poisťovní aj u nás v SR. A to, že máš tvoju 407-mu poistenú na 35000€ nie je pravda, lebo horná hranica plnenia je všeobecná cena na trhu ( v ČR - obecná hodnota) obdobného vozidla (prihliadnuc na vek, km, výbavu). Cena 35000€ je poistná suma, ktorá sa rovná novej cene daného vozidla a táto suma slúži len na výpočet poistného. Citovat
stofi77 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Nevím, jestli to k něčemu bude, ale já mám za sebou teď aktuálně (01/2012) řešenou pojistnou událost. Vzhledem k roku výroby (2007) se THV (technická hodnota vozidla) přehoupla přes 40 % a to je důležitá hranice. Vše nad se hradí v cenách tabulkových (-20% cena dílů na trhu). Já měl plnění rozpočtem a bez problémů. Viník měl Triglav pojišťovnu. Teď jen peníze neutratit a koupit blatník a blinkr :-) Citovat
krko 407 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Hlavne že ste v poriadku.Držím ti palce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.