Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No vidíš tak jsou všichni v pořádku,aspoň nějaká dobrá zpráva

PS.kdybys to rozprodával tak bych vzal krytky z ostřikovaču předních světel pokud jsou:papa

[upravil dne 5.2.2012 18:56 od chuck11]

Odesláno
můžou být třeba pohozené v autě jak upadly;)

Celej predek je v hajzlu a abych rekl pravdu, tak jsem se tema zbytkama co se valely na zemi neprohraboval, takze ne, krytky nebudou:nevim

Ale pokud schanis, tak zkus autovrakoviste Vojkov, tam jsem je sehnal 1ks za 200,-

Odesláno
okej dakujem za rady...urcite sa nato pozriem a budem to riesit.....dakujem za rady este raz

pre gozila TO: ...ako popisuje plnenie poisťovne gronholmm v ČR, tak isto to funguje u väčšiny poisťovní aj u nás v SR. :super A to, že máš tvoju 407-mu poistenú na 35000€ nie je pravda, lebo horná hranica plnenia je všeobecná cena na trhu ( v ČR - obecná hodnota) obdobného vozidla (prihliadnuc na vek, km, výbavu). Cena 35000€ je poistná suma, ktorá sa rovná novej cene daného vozidla a táto suma slúži len na výpočet poistného.:papa

Odesláno

Nevím, jestli to k něčemu bude, ale já mám za sebou teď aktuálně (01/2012) řešenou pojistnou událost. Vzhledem k roku výroby (2007) se THV (technická hodnota vozidla) přehoupla přes 40 % a to je důležitá hranice. Vše nad se hradí v cenách tabulkových (-20% cena dílů na trhu). Já měl plnění rozpočtem a bez problémů. Viník měl Triglav pojišťovnu.

Teď jen peníze neutratit a koupit blatník a blinkr :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...