Ruslan Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Vsechni zdravim. Mam problem s brzdama u meho P406. Nejde mi ABS od ty doby co jsem ho koupil (ale to mne netrapi). Vcera jsem delal rucni brzdu (menil pakny) a zjistil jsem, ze na zadnim pravem kole je ohle cidlo ABS tak jsem ho opatrne narovnal s domenim, ze problem s ABS bude v tomhle. Kdyz jsem dal auto do kupy a jel projet tak ABS uz nesvitilo, ale brzdilo HROZNE divne, takovy divnej pocit na pedalu, kdyby se tam neco drelo! Dnes jsem jel po dalnici a najednou se rozesvitila kontrolka ABS, ale za chvilku se rozesvitila STOP a kontorlka rucni brzdy!!! A takhle furt, ale dela to jen na dalnici. 2 krat se mi to asi stalo v minulosti, ale vzdy jsem to vyresil vypnutim a nastartovanim motoru. Cim to muze byt? Na brzde zadna zmena, brzdi furt jako driv. Je to Peugeot 406 hdi. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Jedině zkusit diagnostiku. Tam by se mělo něco objevit. Citovat
Ruslan Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 A nebo nevite kde najdu pojistku na ABS? Vypnu ho a nebude se s tim sr...t :-) ??? Citovat
Ruslan Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Jedině zkusit diagnostiku. Tam by se mělo něco objevit. To jsem si myslel :-) Ale napadlo mne vytahnout pojistku ABS a jezdit takhle. Ted zrovna neni obdobi kdy muzu utracet :-( Citovat
HonzaZ Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Pojistka by se určitě našla, ale lepší by bylo vědět kde je problém. Tak neutrácej a stav se u mě. Citovat
Ruslan Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 Pojistka by se určitě našla, ale lepší by bylo vědět kde je problém. Tak neutrácej a stav se u mě. Dekuji za nabidku, velmi si ji vazim, ale ted jsem mimo prahu. Momentalne jsem v Pribrami. Nevim ted kdy pojedu do Prahy Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Jj, tak dej VIN auta, snad najdem tu pojistku. Citovat
Ruslan Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 tady VIn: VF38BRHZF81490818 - diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.