trefnyj Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Dobrý den, mam peugeot 306 1,9TDI a od vcera mi to kouri jak tank, ze za mnou není ani vidět a kouř je cítit olejem. Nevíte někdo čím to je ? a jestli stim můžu jezdit ? díky moc za odpovědi... Citovat
Andreww Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Jde ti olej do spalování. Jezdit budeš jen do té doby, než ti všechen olej sežere a ty zadřeš motor Citovat
Andreww Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Může to být těsnění, možná i nějaké gufero. Já nevím. Zkus se zeptat v sekci \"Servis\". Tam by ses mohl dozvědět víc Citovat
Daník Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Co ještě třeba pístní kroužky a ještě možná těsnění pod hlavou. Jinak Peugeot 306 1.9 TDi řekl bych spíš jen TD Citovat
runs Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 já měl to samé, bylo to turbem, udělala se tam vůle a olej mi to vyházelo mimo jiné do výfuku. Dle zjištování repase cca 12 000 kč, nové turbo na autokelly 20 000kč, v peugeotu dle katalogového čísla kolem 35 000 kč na vrakáči sem ho sehnal za 3 000 a to je nejnižsí cena. Mám rok 98 a tam se to lámalo. Původně mi sehnal známej turbo z vrakáče, ale bylo typově jiný. Tak sem musel hledat dál, turbo má na sobě typ a značku. Já mám Garett. No pokud to bude turbem, snad ti to pomůže se zorientovat. Pokud nebudeš moci sehnat turbo na vrakáči na Peugeot, mrkni na autokelly, najdeš tam, že to samé je na citroeny a jejich typy. Ale číslo ze štítku si porovnej a své turbo vem na vrakáč sebou také k porovnání. Zkontroluj předně zda tam máš dost oleje, může to být pod tlakem. Jak já vyndal měrku, olej byl všude. [upravil dne 7/2/12 20:11 od runs] Citovat
Foxicek Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 nedávno se mi stalo to samé, dým, olej vyflustly a bylo to turbo, hřídel v turbu povolena, takže jak píše příšpěvěk nademnou, hledat nějake na vrakači nebo v origo :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.