dogman.ast Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Čauvec lidi Nevím jestli je to tím mrazem nebo co, ale najednou se mi rozblikala kontrolka airbagu. Máte s tím někdo zkušenosti? Peugeot 406, 1,8 16V / 96:myslim Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 sahni pod predni sedacky a zahybej tam oranzovymi konektory, bude tam spatny kontakt Citovat
dogman.ast Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 fajn, děkuji za typ ! Zkusím to. Dám vědět jestli to mělo úspěch. Citovat
dogman.ast Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 Tak bohužel....kablíky pod sedadly jsem odpojil, vyčistil ....casnoval jsem s nima jak medvěd se zajícem a kontrolka stále bliká, stále bliká.... Má prosím někdo nějakej jinej typ co s tím ???? Citovat
Ikvincuoca14 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 takto ja mam 406 coupe a mne tam kontrolka svieti stále a bol som s tým na diagnostiku v servise mi povedali že to je niake čidlo bezpečnostneho pásu vraj.Možno to bude ono. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.