hipisko Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 marcel, ak ta to uz bude naozaj stvat a bude sa ti chciet do novych zamkov, tak tam je milan hlavaty, tiez sa orientuje na francuzov, hlavne na PSA. Vela veci vie zistit osciloskopom a chybovym hlaskam z RJ moc neveri, co je spravna zasada mechanika. Pretoze chybove hlasky su vela krat az druhotny nasledok origo chyby. Citovat
Marcel00 Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 hipisko dakujem za ponuku, myslim ze osciloskop p. dotycnemu moc nepomoze, nakolko sa jedna o sporadicku zavadu, ktora vznikala nie vzdy pri studenom starte (v priebehu 1-2 dni sa vzdy objavila). ak p. dotycny nevie ake signaly ma merat tak kukat sa na rozne amplitudy ak by vobec boli na datovej zbernici mu moc nepomozu. V ziadnom pripade sa neodvazim spochybnit jeho kvality ani odbornost, to by som si netrufol ani na nikoho tu na fore.... Kazdopadne dakujem za ponuku, ale myslim ze chlapci sa snazili, aj ked mi bolo luto, ze som robil bengal, ale vsetko zle je na nieco dobre. Proste na zaciatku vychytas par much. ak sa do konca zimy uz nic neprejavi, tak viem, ze zima nas zatial nezradi. to auto startuje tak uzasne, ze moja 407ma sa na nu zdaleka nechyta. verim ze casom sa daju veci do poriadku, oni tiez maju svoje metody a postupy, tiez si nemozu menit co sa im zachce. bol som svedkom toho ako technik telefonoval po anglicky a nieco riesili ohlad mojej zavady... potom som sa dozvedel ze volali s niekym do francie. ja to beriem tak ako Prema pisal. Proste je to nove auto, treba to tak brat. Znamy ma ML mercedesa a uz bol 4x v zarucnej oprave. Kolegyna ma krasne volvo a tiez uz riesili niekolko zarucnych oprav. Vo firme sme mali Audi quatro allroad a odisiel dva-krat diferak. Takze som vdacny, ze je to nejake trapne égeerko, ze som relativne na tom este dobre. Samozrejme testujeme dalej a ked sa nieco prejavi znova tak proste budeme to riesit dalej. Predajca sa zachoval velmi seriozne porozpraval mi ake su pripadne riesenia, ale to tu nechcem rozoberat. Proste po dnesku som uplne iny clovek z hladiska pristupu k \"tym druhym v peugeote\" V tom dnesnom svete nadupanych elektronikou aut sa tym ludom ani necudujem. My sme len ludia... ale co tie sialenstva v dnesnych modernych autach ??? kua som sa rozpisal... konecne dopisal ten vuuul... snad ste to docitali az sem :D:D P.S.: \"na nu\" hovorim preto, lebo to nase drobátko cierne sa vola PERLA Citovat
Judes Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 P.S.: \"na nu\" hovorim preto, lebo to nase drobátko cierne sa vola PERLA A máš to aj v popise . Citovat
Marcel00 Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 v noci 2x start v -12 (preparkovaval som auto), dnes rano takisto pri -14... takze zatial klud... Citovat
Marcel00 Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 tak hlasim, ze po tyzdni zatial klud... takze klop klop klop... jo a pridavam jednu aktualnu Citovat
Jooooose-1 Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 To kdesi zase behal? Vyzerá ako keby okolo teba prebehol pluh Citovat
Judes Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Aspoň tie svetlá si mohol očistiť, alebo ťa Yeti naháňal . [upravil dne 17/2/12 18:10 od Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 17. únor 2012 Autor Odesláno 17. únor 2012 ved su ocistene hlavne svetlomety som nepotreboval, a kym boli treba uz ich aerodynamika davno ofukala Citovat
robozv Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 kukam ze vyhrievanie celneho skla ti funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.