Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

marcel, ak ta to uz bude naozaj stvat a bude sa ti chciet do novych zamkov, tak tam je milan hlavaty, tiez sa orientuje na francuzov, hlavne na PSA. Vela veci vie zistit osciloskopom a chybovym hlaskam z RJ moc neveri, co je spravna zasada mechanika. Pretoze chybove hlasky su vela krat az druhotny nasledok origo chyby.

Odesláno

hipisko dakujem za ponuku, myslim ze osciloskop p. dotycnemu moc nepomoze, nakolko sa jedna o sporadicku zavadu, ktora

vznikala nie vzdy pri studenom starte (v priebehu 1-2 dni sa vzdy objavila). ak p. dotycny nevie ake signaly ma merat tak

kukat sa na rozne amplitudy ak by vobec boli na datovej zbernici mu moc nepomozu. V ziadnom pripade sa neodvazim

spochybnit jeho kvality ani odbornost, to by som si netrufol ani na nikoho tu na fore.... Kazdopadne dakujem za ponuku,

ale myslim ze chlapci sa snazili, aj ked mi bolo luto, ze som robil bengal, ale vsetko zle je na nieco dobre. Proste na zaciatku

vychytas par much. ak sa do konca zimy uz nic neprejavi, tak viem, ze zima nas zatial nezradi. to auto startuje tak uzasne,

ze moja 407ma sa na nu zdaleka nechyta. verim ze casom sa daju veci do poriadku, oni tiez maju svoje metody a postupy,

tiez si nemozu menit co sa im zachce. bol som svedkom toho ako technik telefonoval po anglicky a nieco riesili ohlad mojej

zavady... potom som sa dozvedel ze volali s niekym do francie. ja to beriem tak ako Prema pisal. Proste je to nove auto,

treba to tak brat. Znamy ma ML mercedesa a uz bol 4x v zarucnej oprave. Kolegyna ma krasne volvo a tiez uz riesili niekolko

zarucnych oprav. Vo firme sme mali Audi quatro allroad a odisiel dva-krat diferak.

Takze som vdacny, ze je to nejake trapne égeerko, ze som relativne na tom este dobre.

Samozrejme testujeme dalej a ked sa nieco prejavi znova tak proste budeme to riesit dalej. Predajca sa zachoval velmi seriozne

porozpraval mi ake su pripadne riesenia, ale to tu nechcem rozoberat. Proste po dnesku som uplne iny clovek z hladiska pristupu

k \"tym druhym v peugeote\"

V tom dnesnom svete nadupanych elektronikou aut sa tym ludom ani necudujem. My sme len ludia... ale co tie sialenstva v dnesnych

modernych autach ??? kua som sa rozpisal... konecne dopisal ten vuuul... snad ste to docitali az sem :D:D:D

P.S.: \"na nu\" hovorim preto, lebo to nase drobátko cierne sa vola PERLA :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...