106sťák Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 zdravím mám problém ten že sem měl zarosenej kufr zevnitř a do rána mi to zmrzlo,tak proto sháním tapec kufru jak se tam přicvakne,ale cím by to mohlo bejt zpusobeno? Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 no vlhkost vzduchu, drzi se treba v kobercich ( vlezes do auta v mokrych botach nebo od snehu ) nejakou vlhkost vydychas, ono se to pak v aute drzi a pri tehle teplotach to holt zkondenzuje na studenych plochach a zmrzne taky ti muze trochu zatekat kolem zadnich svetel, nebo dirou pod rezervou (ta zatka v podlaze se obcas trochu uvolni a netesni, jak ma) Citovat
106sťák Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 spíš to bude tím zafuněním,ted tam trávím dost času :-D Citovat
georgegg Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 já vždycky v zimě když přijedu domu a není místo v garáži tak nechám otevřený okna aby se vyvětralo a občas o víkendu otevřu dveře i kufr a od tý doby co tohle dělám jsem problém s pocením oken neměl Citovat
Barney Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Taky každou chvilí orošený kufr. A něak se nemužu dopídit proč.. pod rezervou to mám zadělane silikonem (pro jistotu) a svetla nevím nevím .. ale možná to bude i tím... Citovat
Stosun Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 A neni to tim,ze se pod roletku kufru nedostane tolik tepla a pak jde od tama studenej vzduch a tim padem se na okne srazi voda? Citovat
106sťák Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Tam spíš jo:D to ne ale často si tam s mladou povídáme :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.